"ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ GÜVENCE ALTINDA DEĞİL"

"ÖZGÜRLÜĞÜMÜZ GÜVENCE ALTINDA DEĞİL"
CHP İlkadım İlçe Başkanı Arzu Sabuncu, "Siyasi görüşü ne olursa olsun bu koşullarda hiç kimse özgür değil ve özgürlüğümüz güvence altında değil" dedi.

CHP İlkadım İlçe Başkanı Arzu Sabuncu, İlçe Seçim Komisyonu, Milletvekili Adayı Kemal Zeybek, Hayati Tekin ve Atıf Tomrukçu seçim çalışmaları kapsamında muhtarlarla buluştu.

7 Haziran'da yapılacak olan genel seçim çalışmaları kapsamında, Samsun Muhtarlar Derneği'ni ziyaret eden, CHP İlkadım İlçe Başkanı Arzu Sabuncu, İlçe Seçim Komisyonu, Milletvekili Adayı Kemal Zeybek, Hayati Tekin ve Atıf Tomrukçu muhtarlarla sohbet edip seçim bildirgelerini anlattı.

Sabuncu, muhtarlara yaptığı konuşmada, CHP olarak seçim beyannamesinde muhtarların özlük haklarının ve temel ihtiyaçlarının düzenlenmesi gerektiğinin belirtildiğini söyleyerek, şöyle konuştu:

"Muhtarlarımızın karar alma mekanizmasında yetkili olması gerekiyor. Muhtarlık sadece dert dinleyen bir makam olmak yerine yetkisi olan, vatandaşların yaşadıkları sorunları iletip çözüm üreten makamlar olmalıdır. Demokrasinin olmazsa olmaz koşulu muhtarlıktır.

Siyasi görüşü ne olursa olsun bu koşullarda hiç kimse özgür değil ve özgürlüğümüz güvence altında değil. Bizlerin yapacağı en önemli değişikliklerden bir tanesi de bütün insanların bizler gibi düşünsün, düşünmesin, siyasi görüşü ne olursa olsun onların özgürlüğünü de demokratik haklarını da güvence altına almaktır. Bu noktada yaşanan bu durumların siler tarafından da iyice değerlendirilmesini rica ediyoruz"

"BİZE HER ZAMAN ULAŞABİLİRSİNİZ"
CHP 1. sıra adayı Kemal Zeybek de, "Muhtarlar bizim için çok değerlidir. Ne kadar değerli olduğunuza bildirgemizde de yer verdik. Biz, hiçbir zaman böbürlenmeyecek ve size uzak olmayacağız. Bize 24 saat ulaşabilir sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz" dedi.

CHP 2. sıra Milletvekili adayı Hayati Tekin ise, "Kardeşlik içerisinde kimseyi kırmadan, incitmeden birlik ve beraberlik çerçevesinde demokratik bir seçim çalışması yürütüyoruz. Bu anlamda muhtarlık çok önemli bir görev. Vatandaş her konuda ilk sizi tanıyor. Biz sizden şunu rica ediyoruz. Ekonomi çökmüş vaziyette. Lütfen bu hissedilir çöküşe sessiz kalmayın" diye konuştu.

CHP 7. sıra Milletvekili adayı Atıf Tomrukcu da, "Muhtarlık köylünün, mahallelinin en değerli birimidir. Ancak bu iktidar döneminde yok sayılmaktadır. Biz, muhtarlarımızın kaybolan değerini geri vereceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum