Özden, ‘Biz projelerimizle sahadayız

Özden, ‘Biz projelerimizle sahadayız
Samsun AK Parti Milletvekili adayı Kamuran Özden Alaçam ilçesinde ki seçim koordinasyon merkezinin açılışına katıldı. Burada konuşan Özden, ‘Biz bütün ekip projelerimizle karşınızdayız. Boşvaadlerle değil’ dedi.

Alaçam içesindeki seçim koordinasyon merkezinin açılışın törenine Ak partili milletvekilleri adaylarıyla birlikte katılan Kamuran Özden, yağmurun yağması üzerine kısa bir konuşma yaptı. Özden, ‘Biz projelerimizle karşınızdayız. Aday adaylarımız  ve şuan milletvekili olan arkadaşlarımız dahi sizin aranızda. Biz ekip olarak sahadayız. 2002 yılından bu yana yaptıklarımız ortada. Bundan sonra daha iyisini ve güzelini yapacağız. Çocuklarımızın için, geleceğimiz için sizden vekalet istiyoruz’ dedi. Milletvekili adayı Kamuran Özden daha sonra Bafra ilçesine giderek oradaki seçim koordinasyon merkezinin açılışına katıldı.

Bafra’da yaptığı konuşması sık sık sloganlarla kesilen Kamuran Özden, 27 yıl önce büyük bir heyecanla Bafra’ya geldiğini belirterek, ‘O tarihten sonra Bafra’ya sürekli aynı heyecanla geldim. Eşim Bafralı. Ben Bafra’nın eniştesiyim.  Bakın, Bafra Devlet Hastanesine gittim. Bir günde gezemedim. Gençlik merkezine gittim. Bir salonda gençler spor yapıyor. Bir odada satranç oynayan çocuklar, bir odada ders çalışan gençler.Bundan güzel hizmet olabilir mi. 8 yaşından 30 yaşına kadar gençlerimiz merkezlerimizde n faydalanıyor. Geçen yıl temelini attığımız Stadımız, yüzme havuzumuz bitti. . Bunlar 1 yıl içinde yapıldı .CHP’nin bir reklamı var. Her şeyi alkışlıyorlar. Yahu başarı alkışlanır. Bafra’nın oyu enişteye, Bafra’nın oyu Ak Partiye’ diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.