OYUNCU YÖNETİCİLER

OYUNCU YÖNETİCİLER
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ilçe ilçe gezerek istişare kurullarına katılarak fikir almaya çalışıp herkesin derdine bir çözüm bulmaya çabalarken bazı yöneticilerin umursamaz tavırları tepki topladı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ilçe ilçe gezerek istişare kurullarına katılarak fikir almaya çalışıp herkesin derdine bir çözüm bulmaya çabalarken bazı yöneticilerin umursamaz tavırları fotoğraflara yansıyınca geçen haftaki Vezirköprü ziyareti gündeme geldi. Başkan Demir, ''İltimas yok, hizmet var'' dediği toplantıda insanların dertlerini dinlerken not alırken, yanında oturan iki kişi telefonlarıyla oynuyordu...

yy666.jpg

İLTİMAS YOKSA KİMSEYE OLMAMALI!
Büyükşehir Belediyesi'nin bu kadar borcu varken bir yandan kaynak oluşturma çabalarıyla başkan Mustafa Demir, gelen tepkilere rağmen göğüs gererek vazifesini yapmaya gayret ederken bir yandan da Büyükşehir olması hasebiyle tüm ilçelerin sorunlarıyla ilgili ilçe ilçe gezerek en küçük idari birim olan muhtarlarla bir araya gelip sorunlarını dinliyor. Ancak fotoğraf kareleri üzerine düşünülmesi gereken detaylar yansıyor. Büyükşehir Meclis Üyesi Recep Kemal Certel ve AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu üyesi Mahmut İşbilir'in umursamaz tavırlarla telefonlarıyla oynuyor olarak görüntülenmesi tepki aldı. 

yyyyyy.jpg

BU İLK FALSOSU DEĞİL
Büyükşehir Meclis Üyesi Recep Kemal Certel, bir meclis toplantısında zammı protesto etmeye gelen vatandaşın birinin boğazını sıkarak canını acıtması da fotoğraflara yansımış ve ulusal basına gündem olmuştu. Boğazı sıkılan vatandaş şikayetçi olurken nefessiz kaldığından bahsetmişti. Milletin meclisi olduğundan oraya kadar kim gelmiş ise gelsin, yaka paça boğazı sıkılarak kovmak yerine daha medenice bir iletişim tarzıyla bertaraf edilebilirdi. O kadar kamera ve fotoğraf makinası çekerken meclis üyesi biri tarafından saldırgan tavırlar sergilenmesi ulusal medyada gündem olmuş ve büyük tepki almıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum