Ordu: "Türkiye Namlunun Ucunda Seçim Yapacaktır"

Ordu: "Türkiye Namlunun Ucunda Seçim Yapacaktır"
MHP İlkadım İlçe Başkanı Hüseyin Ordu dün Amisos Otel'de düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.

"MİLLİ İRADE KUNDAKLANMAKTADIR"

Bölücü terör örgütünün ülkeyi kana buladığını kaydeden MHP İlkadım İlçe Başkanı Hüseyin Ordu, "Türkiye nefes almakta zorlanmaktadır. Demokrasi tökezlerken, milli irade kundaklanmaktadır. Bölücü terör örgütünün hain ve alçak eylemleri ülkemizi kana bulamaktadır. Türk milleti yaslıdır ve şehitlerine ağlamaktadır. Anaların yüreği evlat acısıyla kavrulmaktadır. Al bayrağa sarılı şehit tabutları her gün omuzlarda son yolculuklarına uğurlanmaktadır. Ülkemiz iç ve dış odakların beraberce projelendirdikleri düşmanca saldırıların, kanlı hesapların, vahşi planların hedefindedir. Kırılan kardeşliğimizdir. Kanayan huzurumuzdur. Karartılan geleceğimizdir. Kurban seçilen varlığımız, birliğimiz ve esenliğimizdir. Güvenliğimiz budanırken, birlikte yaşama hissiyatımız hançerlenmektedir. Manzara iç açıcı değildir. Gelişmelerin seyir ve istikameti kaosa doğru mesafe almaktadır. Şu talihsizliğe bakınız ki, böylesi bir dönemde ülkemiz yeniden bir seçim atmosferine girmiştir. Seçim güvenliğinin temini şaibeli ve şüpheliyken milletimizin önüne tekrar sandık koyulması çok sakıncalıdır. Görünen gerçek odur ki, Türkiye namlunun ucunda seçim yapacaktır. Aziz milletimiz endişeye kapılmasın ki, Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye'nin hak ve hukukuna ne pahasına olursan olsun sahip çıkacak özveriyi fedakârca gösterecektir. Partimizin tüm kadroları, tüm dava arkadaşlarımız bozguncuların oyunlarını, işbirlikçilerin senaryolarını bozmaya muktedirdir. Bundan kimsenin şüphesi olmamalıdır. Sayın Basın Mensupları, Koalisyonu Recep Tayyip Erdoğan sabote etmiştir. AKP'nin 13 yıla yaklaşan zillet ve rezalet dolu iktidar yıllarının sorgulanmaması için Erdoğan canını dişine takmış, koalisyon oluşumunu engellemiştir. Erdoğan hükümet kurulmasının önüne adeta etten duvar örmüştür. 9 Temmuz'da görevi alan Davutoğlu bile bile boşa kürek çekmiş ve Türkiye'yi seçim limanına yanaştırmakla hem tembihlenmiş, hem de talimatlandırılmıştır. CHP'yle süren 32 günlük görüşme trafiği ve sonuçsuz istikşafi toplantılar koalisyon müzakerelerine bir türlü geçememiştir. Dahası Davutoğlu, CHP'ye koalisyon hükümeti kurma teklifini dahi götürmemiştir. Türkiye tam 32 gün oyalanmıştır. Türk milleti 32 gün boyunca kandırılmıştır. Samimiyet ve dürüstlük 32 günlük ara dönem yaşamıştır." diye konuştu.

"AK PARTİ HİÇBİR ŞEYİ KABUL ETMEDİ"

AK PArti'nin, MHP ile anlaşma konusunda uzak durduğunu belirten Ordu, "BOP'a, Müslüman katillerine, emperyalizmin kuryelerine eyvallah diyen AKP, MHP'nin milli ve ahlaki taleplerine uzak durmuştur. Biz Anayasa'nın ilk dört maddesine sahip çıkalım dedik, AKP itiraz etti. Biz ihanet süreci bitsin dedik, AKP karşı çıktı. Biz hırsızları adalete teslim edelim, rüşvetçilerin yakasından tutalım, 17-25 Aralık'ın hesabını soralım dedik, AKP reddetti. Biz Cumhurbaşkanı Anayasa'yı ihlal etmesin, görevinin gerektirdiği sınırlara çekilsin dedik, AKP oralı bile olmadı. Biz parlamenter demokrasiyi ve kuvvetler ayrımını koruyalım dedik, AKP üç maymunu oynadı. İmralı canisinin 10 maddelik ihanet metnine yeşil ışık yakanlar, MHP'nin ilkelerini konuşmayı bile denemedi. Şimdi elinizi vicdanınıza koyun ve düşünün; devamlı bize hayır diyen, koalisyon kurmamak için bin dereden su getiren bir partiyle nasıl ortaklık kuralım, nasıl tamam diyelim? Kısaca TÜRK MİLLETİ adına istediğimiz dört şartımız AKP tarafından kabul edilmemiştir.Çünkü sarayın talimatı bu yöndedir. Biz Liderimizin izinde doğru bildiğimiz yoldan yürümeye sağlam adımlarla devam edeceğiz. Bu gerçekleri aziz milletimin her ferdine anlatacağız.ilkadım ilçemizde herkesle kucaklaşacak ve partimizin oylarını 7 Haziran seçimlerinin daha üstüne çıkaracağız, Allah'ın izniyle bu hesap sandıkta un ufak olacaktır. Türk milleti AKP'yi, inanıyorum ki, kenara çekecek, 7 Haziran sonrasının cepheleşme ve anlaşmazlığını bu siyaset pratiğine fatura edecektir." şeklinde konuştu.

"GERİLMİŞ BİR OK GİBİYİZ"

MHP İlkadım İlçe Başkanı Hüseyin Ordu, "Yorulmayacağız, yılmayacağız; milletimizin tertemiz sinesinde yaşananları bir bir anlatacağız. Biz "emrolunduğu gibi dosdoğru" istikamet üzere bu şerefli yolu yürümeye devam edeceğiz. Bu yolda en büyük güvencemiz Elif duruşlu, bozkurt bakışlı, yiğit ülküdaşlarımızdır. Bu yolda en büyük güç kaynağımız ise imanımız ve davamıza olan sarsılmaz sadakatimizdir. Varlığını Türk-İslam Davasına vakfeden, Milliyetçi- Ülkücü Hareketi her platformda dosdoğru ve dimdik bir şekilde, şerefle temsil eden Liderimiz Devlet Bahçeli'nin hayırlı evlatları olarak yayından gerilmiş bir ok gibi hedefe saplanmak üzere hazır ve nazır olarak emrindeyiz." diyerek konuşmasını sonlandırdı. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.