ONLARIN DERDİ HİZMET DEĞİL

ONLARIN DERDİ HİZMET DEĞİL
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, siyasi partilerin amacının seçimlerden birinci parti çıkmak olması gerekirken Türkiye’de muhalefet partilerinin böyle bir kaygısı olmadığını belirterek...

“Onların derdi iktidar olmak, hizmet etmek değil, koltuğu tutmak” dedi.

Seçim çalışmalarını Samsun’da sürdüren Bakan Çağatay Kılıç, Vezirköprü’de sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle düzenlenen programa katıldı. Burada yaptığı konuşmada, AK Parti olarak onuncu seçime gittiklerini ve önceki dokuz seçimden de başarıyla çıktıklarını kaydeden Bakan Çağatay Kılıç, bu sürede parti kadrolarından 2 cumhurbaşkanı, 3 başbakan çıkardığını söyledi. Siyasi partilerin amacının, seçimlerden birinci parti çıkmak olduğunu dile getiren Bakan Çağatay Kılıç, Türkiye’de muhalefet partilerinin ise böyle bir isteğinin olmadığını belirtti. Bakan Çağatay Kılıç, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Bizim Genel Başkanımız, Başbakanımız ne dedi? 'Ben seçimlerden birinci parti olarak çıkmazsam, görevi başka bir arkadaşa devrederim. Başarısız olduğumu düşünürüm' dedi. Sayın Kılıçdaroğlu, Sayın Bahçeli, Sayın Demirtaş, hadi siz de söyleyin, ama söyleyemezler. Çünkü koltuk tatlı geliyor. Muhalefetin derdi iktidar olmak, hizmet etmek değil. Koltuğu tutmak. Koltuk tatlı. Bunu da açık açık ortaya koyuyorlar." 

Bakan Çağatay Kılıç, muhalefet partilerinin hep bir bahanesi bulunduğunu belirterek, "Sayın Kılıçdaroğlu yüzde 35 ile başladığı yolculuğu yüzde 26'ya indirdi. O da iktidara yetmiyor ama samimiyetsizliğinin her yerde ortaya çıktığı görülüyor'' dedi.

Döner kesti, pide yaptı

Bakan Çağatay Kılıç daha sonra, Havza Caddesi’nde esnafı ziyaret etti. Bir lokantayı ziyaretinde döner kesen Bakan Çağatay Kılıç, pide salonunda ise fırının başına geçerek pide yaptı. Bakan Çağatay Kılıç, kasaları devrilen bir manava yardım etmeyi de ihmal etmedi. Bakan Çağatay Kılıç, manav ve beraberindekilerle yere saçılan patatesleri topladı.

Bakan Çağatay Kılıç, esnaf ziyaretinin ardından Arıca Mahallesi’nde düzenlenen rahmet duasına katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.