ÖMÜ'NÜN MALEZYA’DAN MİSAFİRLERİ VAR

ÖMÜ'NÜN MALEZYA’DAN MİSAFİRLERİ VAR
Malezya Mara Teknoloji Üniversitesi Rektörü Dato’ Prof. Dr. Sahol Hamid Abu BAKAR ve eşi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin AKAN’ı makamında ziyaret etti.

5 Şubat’ta düzenlenecek olan “Girişimci Liderlik” konulu uluslararası panele katılmak üzere OMÜ’ nün davetlisi olarak Samsun’a gelen Malezya Mara Teknoloji Üniversitesi Rektörü Dato’ Prof. Dr. Sahol Hamid Abu BAKAR ve eşi, Rektör Prof. Dr. Hüseyin AKAN’ı ziyaret etti. Misafirlerini sıcak bir şekilde karşılayan Rektör Akan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti  konuklarıyla paylaştı. Uzun ve keyifli sohbetin ardından  Prof. Dr. Hüseyin Akan, OMÜ’nün 40. yılına atıfla “Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var” diyerek konuk rektöre cezve ile fincan takımı hediye etti.

Ziyarette OMÜ Rektör Yardımcısı Süleyman KAPLAN,  Uluslararası İlişkiler Birimi Başkanı Prof. Dr. Hüsrev MENNAN, Mevlana Değişim Programı Koordinatörü Doç. Dr. Nalan KIZILTAN ve Uluslararası Gelişme Ofisi Koordinatörü Hiroko Kawamorita KESİM hazır bulundu.

20014 yılı içinde OMÜ ile hem değişim programı hem de diğer işbirliği faaliyetlerini başlatmak amacıyla Mevlana Protokolü ve Mutabakat Antlaşması imzalayan Rektör Dato’ Prof. Dr. Sahol Hamid Abu BAKAR, yarın (5 Şubat 2015) OMÜ’ nün düzenlediği “Girişimci Liderlik” konulu uluslararası panelde  “Oxford Liderlik Konuşması” başlıklı bir sunum gerçekleştirecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.