OMÜ'DE SINAV PROVASI

OMÜ'DE SINAV PROVASI
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde Açı Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen sınav provasında üniversite adayları ter döktü. 

26 Haziran 2021 Cumartesi tarihinde ÖSYM tarafından yapılacak olan üniversitelere giriş sınavından önce fakültede sınavın tıpkısı düzenlendi. Adayların üzerinin aranmasına kadar varan simülasyonda aday öğrenciler gerçek sınava girecekleri kurumda deneme oldular. Açı Eğitim Kurumları ve kursları ile bu şansı yakalama fırsatına ulaşan öğrenciler sınav heyecanını bu hafta atmış oldu. 

sinav-provasi-4.jpg

TIPKI SINAV
Atakent Açı Özel Öğretim Kursu Müdürü Adem Bahadır ise verdiği demeçte şunları söyledi: ''Öğrencilerimiz gerçekten çok şanslı. Değerlendirdikleri bu fırsatla sınavdan önce sınav atmosferini yaşamış oldular. Samsun Açı Eğitim Kurumları olarak, YKS'dan bir hafta önce, Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde gerçekleştirdiğimiz "Tıpkı Sınav" organizasyonumuz yoğun bir katılımla gerçekleşti. Çocuklarını gerçek bir sınava gidiyormuş gibi uğurlayan veya sınava kendisi getirip kapıda bekleyen velilerimize, görevlerini  üst seviyede bir ciddiyetle yerine getiren ekip öğretmenlerimize ve tabi ki sınava katılarak heyecanının bir kısmını burada bırakan sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.'' 

sinav-provasi-6.jpg

 

sinav-provasi-5.jpg

sinav-provasi-7.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.