OMÜ Merkez Kütüphanesi 24 Saat Hizmet Veriyor

OMÜ Merkez Kütüphanesi 24 Saat Hizmet Veriyor
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Merkez Kütüphanesi, hafta içi 24 saat açık şekilde kullanıcılarına hizmet veriyor.

Özellikle sınav haftalarında rahat, sessiz bir ortamda ders çalışmak ve araştırma yapmak isteyen kullanıcılar, “kütüphane kapanacak telaşı” yaşamadan OMÜ Merkez Kütüphanesinde çalışma yapıyorlar.
Gece geç saatlere kadar zaman zaman araştırma yapmak ve çalışmak isteyen öğrencilerin ve araştırmacıların talepleri üzerine 24 saat açık kalan kütüphanede kullanıcılar, serbest çalışma mekanlarında ya da oturma gruplarında internet bağlantılı bilgisayarları ya da kablosuz internet ağını kullanarak zaman sınırlaması olmaksızın çalışabiliyorlar. Son derece ergomik koşullardaki kütüphanede kullanıcılara gece boyunca çay-kuru pasta, çorba ikramında da bulunuluyor.
Ülkemizdeki birçok üniversitenin kütüphanelerinde giderek yaygınlaşmaya başlayan kullanıcı memnuniyetine odaklı bu uygulama, misyonu araştıran, öğrenen, çözümleyen, öncü, girişimci ve değerlere bağlı bireyler yetiştirmek; bilimsel araştırmaların niteliğini ve yenilikçi özelliğini artırmak olan Ondokuz Mayıs Üniversitesinin kütüphanesinde de devam edecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.