OMÜ’ DE ÜÇÜNCÜ OPERASYON

OMÜ’ DE ÜÇÜNCÜ OPERASYON
15 Temmuz darbe girişimi ardından OMÜ’de üçüncü operasyon önceki akşamüzeri yapıldı ve tamamı öğretim üyesi olmak üzere toplam 29 Kişi gözaltına alındı

    Gözaltına alınan isimler arasında eski Genel Sekreter Talip Kahyaoğlu’nun iki kardeşi ve eski Rektör Yardımcısı Ahmet Bulut’un eşinin olması da gözlerden kaçmadı.

                                            DEDİKLERİMİZİN TAMAMI ÇIKTI

   Gazete olarak aylarca yayın yaptığımız OMÜ ile ilgili haberlerin tamamına yakınında yanılmamış olmamız,  gazete olarak ne kadar doğru habercilik yaptığımızın göstergesi olarak ortaya çıktı. Eski Genel Sekreter Takip Kahyaoğlu’nun iki kardeşi ile eski Rektör Yardımcısı Ahmet Bulut’un eşinin gözaltına alınmış olması daha önce yaptığımız haberlerin doğruluğunu bir kez daha ortaya koymuş oldu.

                           BÜYÜK BİR KISMINI AKAN OMÜ ‘YE ALDI

   15 Temmuz darbe girişimi kapsamında gözaltına alınan öğretim üyelerinin pek çoğunun Hüseyin Akan tarafından göreve alındığı  göz önüne alındığında OMÜ’deki paralel yapılanmanın,  acaba, Hüseyin Akan liderliğinde mi gerçekleştiği düşüncesi kamuoyunda oluştu. Bunca gelişmenin ardından Hüseyin Akan’la ilgili hâlâ daha herhangi bir soruşturmanın açılmamış olması kamuoyu tarafından merak konusu oldu.

İŞTE O İSİMLER

A.G, A.D., E.G., F.İ., H.Z., H.Y., İ.B., K.Y., H.A., M.K., M.E., S.K., E.Y., M.R.A., M.Ö., S.A., F.Ö., H.B., K.H., M.B.K, M.E.K.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum