OKA’DAN SAMULAŞ’A FAALİYET DESTEĞİ

OKA’DAN SAMULAŞ’A FAALİYET DESTEĞİ
OKA Genel Sekreteri Mevlüt Özen ile Samulaş Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Gürkan’ın katılımıyla geçtiğimiz hafta projeye ait sözlşeme imza töreni düzenlendi

Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ A.Ş. tarafından Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı’na (OKA) başvurusu yapılan Doğrudan Faaliyet Destek Programı kapsamında “Kamu Kaynaklarının Verimli Kullanılması için Kurumsal Kaynak ve Süreç Yönetimi” başvurusu Ajans tarafından başarılı bulunarak desteklenmesine karar verildi. 

OKA Genel Sekreteri Mevlüt Özen ile Samulaş Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Gürkan’ın katılımıyla geçtiğimiz hafta projeye ait sözlşeme imza töreni düzenlendi.

AMAÇ, KAMU KAYNAKLARININ DAHA DA VERİMLİ KULLANILMASI

Proje kapsamında, Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım vizyonu doğrultusunda Samsun halkına Toplu Taşım hizmeti vermekte olan Samulaş A.Ş.’ye ait hizmetlerde kullanılan kamu kaynaklarının planlı ve daha verimli halde kullanılması ve tüm süreçlerinin planlı şekilde düzenlenmesi için otomasyon sistemi oluşturulacak. Sistem ile Samulaş A.Ş.’nin Operasyon Müdürlüğü, Bakım-Onarım Müdürlüğü, Mali İşler Müdürlüğü, Destek Hizmetler Müdürlüğü, Trafik Kontrol Merkezi, Otopark ve Teleferik Tesislerinde kullanan kaynakların ve iş süreçlerinin planlı şekilde yürütülerek kalite yönetimlerinin arttırılması amaçlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.