ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU
Bafra Atatürk Ortaokul tarafından düzenlenen “Düşünen-Üreten ve Lider Öğretmen” projesine katılan 20 okul arasında gerçekleştirilen yarışma sonucunda başarılı olan okullar ödüllerini aldılar

Bafra Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programa, Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Milli Eğitim Müdürü M. Ali Katipoğlu, Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, projeye katılan okulların yöneticileri, öğretmenleri, öğrencileri ve davetliler katıldı.Okul Müdürü İsmail Erkanlıoğlu, “ Atatürk ortaokulu olarak geçen yıl biz bir ekibiz sloganı ile yola çıkılarak birçok başarılara imza atıldı ve sonuçta Samsun Milli Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü “Eğitimin Yıldızları Projesinde” yılın bilim okulu ödülünü aldık. Bu sene biz bu projeden esinlenerek “Düşünüyoruz-Üretiyoruz ve Başarıyoruz” sloganını hedef aldık ve birçok başarıya imza attık. Bunun sonucunda yine “ Eğitim Yıldızları Projesi” kapsamında Samsun 1.ciliğini kazandık. Bu nedenle gururluyuz ve mutluyuz. Bu başarıda emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve destek sağlayan velilerimize teşekkür ediyorum.  Birlik ve beraberlik başarıyı getiriyor. Bu yıl uyguladığımız Kaymakamımız Sayın Halis Arslan’ın himayelerinde yürüttüğümüz bu düşünen-üreten ve lider öğretmen projesinin finalini yapıyoruz. Bu projeye bu yıl toplam 20 okulumuz katıldı. Hepsi birbirinden değerli projeler ürettiler. Güzel çalışmalar yaptılar” dedi.

YENİ FİKİRLERE ÖNCÜLÜK
Milli Eğitim Müdürü M. Ali Katipoğlu, “ Proje çalışmalarında yapılan faaliyetler ilçemize yeni değer kattığını gördük. Bizi bu konuda önderlik yapan Kaymakamımız Sayın Halis Arslan’a, koordinatörlüğünü yürüten Atatürk Ortaokuluna ve diğer okullarımıza, projeyi gerçekleştiren ve bizim varlığımızı temel neden olan öğrencilerimize Milli Eğitim camiası olarak teşekkür ediyorum. Öncelikle bu projenin fikir babalığını yapan Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah burada üretmiş oldukları onların gelecekteki yeni fikirlerine öncülük edecektir” dedi.
  
PLAKETLER VERİLDİ
Bafra Kaymakamı Arslan, “ Bu projenin temelini 1.5 yıl önce Atatürk ortaokulunda attık. Temelini iyi atmışız ki, bu projenin bugün yeşerdiğini görüyoruz. Düşünen-üreten-lider öğretmen zaten öğretmen liderdir, bütün öğretmenler liderdir. Bu proje sayesinde Bafra ilçemiz Samsun’da 1.inci olmuştur. Bafra’daki okullar arasındaki tatlı rekabete dayalı proje yarışması bu proje sayesinde olmuştur. Bafra ilçesine gelen ödüller bu proje sayesinde gerçekleşmiştir. Sayın Valimiz ve İl Milli Eğitim Müdürü Bafra’ya geldiklerinde her okul bünyesinde en az 1 proje yapacak, ama bir projeyle kalınmadı,  4,5,9 ve 17 tane proje yapıldı. Bu aslında proje mezarlığı değil, ne kadar çok olursa o kadar rekabet olur ve o kadar çok kalite olur. Boş oturup paslanmaktansa, proje yaparak, çalışarak yıpranmak iyidir. Bu projeye gönül verenleri ve bu proje içerisinde olan bütün öğrencilerimizi, bu öğrencilerimizin anne ve babalarını, bu projede uykusu kaçan ve bu projeyi kabul eden öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Geldiğimiz günden beri bir sloganımız var; Bafra’da evrak üretmeyeceğiz, laf üretmeyeceğiz, dedikodu üretmeyeceğiz ama proje üreteceğiz dedik. O bakımdan kıymetli zaman ve ömürlerini proje yolunda harcayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.Bu projede desteği olan Bafra Kaymakamı Halis Arslan’a ve Milli Eğitim Müdürü M. Ali Katipoğlu’na teşekkür plaketi verildi.Düşünen-üreten – lider öğretmen projesi kapsamında 20 okul arasında dereceye girenler arasında Birinci olan okul “ Yeşilyazı İlkokulu” ikinci olan okul “ Cumhuriyet Ortaokulu” üçüncü olan okul ise  “Yeşilyazı İlkokulu” dur. Dereceye giren yöneticiler ve öğretmenlerine teşekkür plaketleri verilirken, ayrıca diğer 17 okulun müdürlerine ise katılım plaketleri verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.