BÜRO MEMUR-SEN’DEN YUMBUL'A ZİYARET

BÜRO MEMUR-SEN’DEN YUMBUL'A ZİYARET
Memur-Sen İl Temsilcisi Necdet GÜNEYSU, Samsun Büro Memur-Sen Şube Başkanı Mustafa KARABİBER...

Yönetim Kurulu Üyeleri Osman ÇIRAK, Kazım ALAKUŞ Hacı ŞAHİN ve eski yönetim Kurulu üyesi Ömer ÇETİN ile birlikte, Bir süre ince Samsun Vergi Dairesi Başkanlığına atanan Zeki YUMBUL'u makamında ziyaret etti.

Karabiber; "Büro Memur-Sen olarak Türkiye'de ve Samsun'da iş kolumuzda yetkili sendikacılık yapıyoruz. Türkiye'de 11 bakanlık ve 55 kurumda çalışanların hak mücadelesinin yanında sosyal ve kültürel faaliyetlerine destek oluyoruz. Yeni göreviniz hayırlı olsun. Şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım sizlerle çalışmaktan onur duyacağız" Dedi.

Güneysu; "İlimize hoş geldiniz. İlimizde 11 iş kolunda ve Türkiye'de yetkili sendikacılık yapıyoruz. Üyelerimizin hak ve menfaatlerini korumak için siz idarecilerimiz ile birlikte çalışmalar yapıyoruz. Yeni göreviniz hayırlara vesile olsun" Dedi.

Yumbul; "Samsun ilinde sizlerle olmaktan mutluyum. Sivil toplum kuruluşları ile birlikte çalışanların sorunlarının çözümü noktasında birlikte çalışmalar yapmaktan büyük memnuniyet duyarım. Ziyaretiniz için teşekkür ederim" Dedi. Engin Deniz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.