GEREKEN CEVABI SAHADA VERECEĞİZ

GEREKEN CEVABI SAHADA VERECEĞİZ
Kırmızı beyazlıların Teknik direktörü Erhan Altın hafta sonu oynayacakları Kayseri deplasmanı öncesi iddialı konuştu.

Rakiplerinin halen kendilerini Sportoto Süperlig'de gördüklerini belirten Altın,"Rakibimizin kadro yapısı Süperlige eş değer. Ancak bu ligde kadro değil savaşan ekip kazanıyor" dedi.




SAVAŞAN VE DAHA ÇOK İSTEYEN KAZANIYOR
Samsuspor Teknik direktörü Erhan Altın zorlu Kayseri deplasmanı öncesi açıklamalarda bulundu. Rakiplerinin kadro yapısı itibariyle Sportoto Süperlig'de yer alan takımlardan hiç bir farkı olmadığını belirten Kırmızı beyazlıların Teknik direktörü Erhan Altın,"rakibimiz kadro yapısıyla Süper lig takımlarına eş değer. Ancak bu ligde mücadele eden, savaşan ve daha çok isteyen takımlar puan yada puanlar kazanıyor. Bunun örneğini ilk 3 haftada çok net gördük" dedi.



BU ANLAYIŞTAN VAZGEÇMELİYİZ
Ptt 1.liginde oynanan futbolun kendisini hiç memnun etmediğinide belirten deneyimli Teknik adam Altın,"Ligimizin marka değerini yükseltmek istiyorsak bu futbol anlayışından vazgeçmeliyiz. Bu nedenle bu ligdeki Teknik direktör arkadaşlarıma çok sitem ediyorum. Sahada güzel oyun varsa taraftarların keyif alacağı mücadele varsa puan yada puanlarada er yada geç ulaşılır. Ancak ligimizde iyi yada kötü oyun yok. Ben bu anlayışı kabul etmiyorm" diye konuştu.


ALTIN'DAN FUTBOLCULARA GÜVEN OYU
Kayseri deplasmanına en iyi şekilde hazırlandıklarını ve rakiplerine gereken cevabı sahada vereceklerini belirten Samsunspor Teknik direktörü Erhan Altın,"Bu ligde kolay maç yok. Bunun bilincinde olarak hareket ediyoruz ve hafta sonu oynayacağımız Kayserispor karşılaşmasında en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Ben inanıyorumki futbolcularım sahada herkese gereken cevabı verecektir. Onlara olan güvenim her zaman olduğu gibi sonsuzdur" şeklinde konuştu. NİYAZİ ÖNDAŞ



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.