KOLTUK AŞKI!

KOLTUK AŞKI!
Samsun'un Çarşamba İlçesi Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir'in aynı zamanda Çarşamba Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin de Müdürlük görevini yürütmesi, kanuni olarak uygun olsa da etik olarak görülmüyor.

ŞAŞIRTAN OKUL İSİMLERİ
Daha önce Çarşamba İlçesinde Okul ve Kurumlara ad verme işlemleri ile ilgili olarak Samsun Çarşamba Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Mustafa Özdemir tarafından belirlenen komisyon üyelerinin, verilebilecek okul adları için belirledikleri okul isimleri ise bir hayli ilginçti. Verilebilecek okul isimleri arasında Recep Tanrıverdi, Süleyman Demirel ve Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'ın isimlerinin yer alması şaşkınlıkla karşılanmıştı.

ÖĞRETMEN- Öğrenci ZORDA
Şaşırtan okul isimleri ile gündeme gelen Mustafa Özdemir'in, Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü gibi yetki ve sorumluluğu ağır olan bir görevde iken, aynı zamanda Çarşamba Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğünü nasıl yürüttüğü de merak konusu oldu. Müdür Özdemir'in koltuk aşkı Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde ki öğretmen ve öğrencileri zor durumda bırakırken, Özdemir'in bu davranışı kanuni olarak uygun olsada etik olarak görülmüyor. Adem ÇİÇEK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum