ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVE!

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVE!
Samsun'un Ladik İlçesinde faaliyet göstermekte olan Ladik Çimento Fabrikasının çevreye zarar verdiğini ve Çimento fabrikası yakınında yaşayan vatandaşların duman ve tozdan canının bezdiğini DENGE Gazetesi olarak gündeme getirmiştik.

ÇARE BULUNMADI
Çevrede yaşayan vatandaşlar Camlarını, kapılarını açamaz duruma geldiklerini, bu durumu mahalle sakinleri olarak defalarca Ladik Kaymakamlığına, Ladik Belediye Başkanlığına, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne yazılı şikayet dilekçesi yazarak mağduriyetlerini dile getirdiklerini ama bir türlü çare bulamadıklarını belirmiştiler.

SABIRLARI TAŞTI!
Çimento Fabrikası son hızla çalışmaya devam ederken İlçe halkınında duruma tepkisi artıyor. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne dilekçe yazarak şikayette bulunan vatandaşlara, somut bir cevap verilmemesi de ilçe halkının sabrını taşırırken, vatandaşlar artık sağlığından şüphe eder hale geldiklerini belirterek önlem alınmasını istediler.

MÜDÜRLÜK NE YAPACAK?
İlçede yaşayan vatandaşların sağlığı adeta tehdit edilirken, vatandaşların evlerinin ve hayvanlarını otlattıkları meraların durumuda içler acısı. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün, vatandaşın sağlığı ve ekonomisi ile oynayan Ladik Çimento Fabrikası hakkında nasıl bir yol izleyeceğide merak konusu oldu. Fahrettin Koçyiğit

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.