Aktif Eğitim-Sen ile Başarı Üniversitesi arasında eğitim protokolü imzal

Aktif Eğitim-Sen ile Başarı Üniversitesi arasında eğitim protokolü imzal
Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim-Sen) Samsun Şubesi üyeleri, Canik Başarı Üniversitesi ile yapılan tezsiz yüksek lisans protokolü ile üniversitenin bünyesinde sertifika ve seminer eğitimlerinden yararlanma imkânına kavuştu.

Canik Başarı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Bekdemir ve Aktif Eğitim-Sen Samsun Şube Başkanı Sefa Zor arasında imzalanan eğitim işbirliği protokolü kapsamında sendika üyeleri ile birlikte tüm haklardan eş ve çocukları da yararlanabilecek. Her platformda farklı bir sendika olacaklarını belirttiklerini ve bunun için bir çok proje yaptıklarını, söz konusu protokolünde bunlardan birisi olduğunu hatırlatan Başkan Zor: “Nitelikli eğitim kadrosu oluşturmadan nitelikli nesil yetiştirilemez prensibinden hareketle sendika olarak tüm üyelerimizle birlikte üniversitelerimizin ufuklarına açık olacağız. Üniversitelerle birlikte hareket ederek eğitim programları, yüksek lisans ve kariyer planlamaları, yabancı dil eğitimleri gibi üyelerimizin ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda çalışmalar yapacağız. Bu anlaşma ile Canik Başarı Üniversitesi bünyesindeki enstitülerde üyelerimize Tezsiz Yüksek Lisans programlarından yaralanma imkanını sağlamış olduk.” dedi.
Eğitim çalışanları ve ülke menfaatine olan her konuda tüm paydaşlarla işbirliği yapmaya hazır olduklarını ifade eden Canik Başarı Üniversitesi Rektörü Yunus Bekdemir ise eğitim çalışanlarının enerjilerini yenilemeleri adına kaynak ve mekan sağlamak için her türlü işbirliğine hazır olduklarını belirtti. Bekdeir, “Anlaşma kapsamında Aktif Eğitim Sen üyeleri için Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde işletme başta olmak üzere sendikalardan gelecek taleplere göre diğer alanlarda da açılacak Yüksek Lisans programları ile üniversite bünyesinde açılacak olan sertifika, seminer ve diğer eğitim programları öğrenimlerini, Canik Başarı Üniversitesi'nin Gürgenyatak Kampüsü'nde gerçekleştirilecek.” diye konuştu.
İmzalanan protokolün ardından ziyaret sona erdi. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.