Yeni okullar eğitimde kaliteyi artıracak

Yeni okullar eğitimde kaliteyi artıracak
AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, "Yeni yapılan okullarla, eğitimde kalite gittikçe artacak" dedi

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Terme İlçesi'ne bağlı Kozluk Mahallesi'nde yapımı devam eden okul inşaatında incelemelerde bulundu.

GELECEĞİN ÖĞRENCİLERİ YETİŞECEK
Milletvekili Demir, Kozluk Belediye Başkanı Şenol Kul ile birlikte OMV Doğalgaz Çevrim Santrali'nce yaptırılan okul inşaatını inceledi. Okulun Eylül ayı sonlarında bitmesinin planlandığını söyleyen Demir, müteahhit firma yetkililerinden de bilgiler aldı. Okulun Fen Lisesi olarak açılacağına değinen Demir, "Geleceğimiz olan çocuklarımıza burada son teknolojiyle eğitimler verilecek. İnanıyorum ki buradan Türkiye'nin önde gelen öğrencileri yetişecek. Okulun eğitim öğretime başlamasıyla birlikte başarıların peş peşe geleceğini ümit ediyorum" dedi.

İLÇELERDE OKULLAR YÜKSELİYOR
Samsun'un pek çok ilçesinde yeni okulların yapıldığına dikkati çeken Milletvekili Demir, "Bugün Havza'da, Kavak'ta, Asarcık'ta, Alaçam'da, Ayvacık'da, Salıpazarı'nda, Terme'de okullar, yurtlar yapılıyor. Bir kısmı da bitmek üzere. Bu okullarla birlikte Samsun'da ciddi bir eğitimde kalite artışı sağlanacaktır. Son teknolojik sınıflar, laboratuarlar öğrencilerin daha çok araştırma ve incelemelerine olanak sağlıyor. Bunların yanında ilçelerimizde yurt sorunları da çözülüyor. Milletimiz ve devletimizin desteğiyle bu okullar hızla yükseliyor. İnşallah önümüzdeki yıllarda eğitimde çağ atlayan bir Samsun göreceğiz" diye konuştu.

DOĞA İLE İÇ İÇE OKUL
Milletvekili Demir, Kozluk'taki okulda öğretmenler için çok güzel lojmanlar olduğunu, öğrencilerin de yeşil bir doğa arasında arasında eğitim ve öğrenimini sürdürmesinin büyük bir olanak olduğunu belirterek, "Buranın hayata geçmesinde sosyal sorumluluğunu yerine getiren OMV şirketi yetkililerine, okulu takip edip hayata geçirilmesine vesile olduğu için de Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'a teşekkür ediyorum" dedi.

Kozluk Belediye Başkanı Şenol Kul da, okulun yapımında baştan beri kendilerini yalnız bırakmayan Milletvekili Demir'e teşekkür ederek, "Okulun tamamlanmasıyla ilçemiz alanında marka olmayı hedefleyen bir okula kavuşmuş olacak. Bunu buraya kazandıran, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. Ramazan Aksoy

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.