HEM'DEN YAZ DÖNEMİ İNGİLİZCE DİL KURSU

HEM'DEN YAZ DÖNEMİ İNGİLİZCE DİL KURSU
Samsun'un Ondokuz Mayıs İlçesindeki Halk Eğitim Merkezinde ilk kez bu yıl yaz tatili içinde çocuklara yönelik 'Yaz Dönemi İngilizce Dil Kursu' düzenlendi.

DÖRT FARKLI GRUP OLUŞTURULDU
Halk Eğitim Merkezinde 05. 06. 2014 tarihinde başlayan kurs 16. 07. 2014 günü sona erdi. 'Okullar Hayat Olsun' adı altında düzenlenmiş olan yabancı dil kursuna, çok daha fazla sayıda başvuru olmasına karşın, sınırlı kapasite nedeniyle toplam 40 öğrenci kaydedildiğini belirten Kurs Öğretmeni Hülya Keçeligil," İlkokul, Ortaokul ve Lise düzeyinde öğrencilerin bulunduğu dört farklı grup oluşturuldu ve dersler öğrencilerin seviyelerine göre planlandı. Aynı zamanda çeşitli eğlendirici etkinliklerin de bulunduğu kursa çocukların yüksek düzeyde ilgisi son güne kadar devam etti.

ÇOCUKLAR BÜYÜK BİR KEYİF ALDILAR
Kurs Öğretmeni Hülya Keçeligil yoğun bir ilgi ile karşılaştıklarını ve önümüzdeki yaz tatili döneminde de benzer bir etkinlik içinde olmayı planladıklarını belirterek," Öğrencilerin yaz tatillerini bu tür kurslar içerisinde daha güzel geçirdiler. Kendi hazırladıkları etkinlikleri kursun son günü sergileyen çocuklar büyük bir keyif alarak katıldıkları kursun kendileri açısından çok da yararlı olduğunu belirttiler. Anne ve babalar da, çocuklarının yaz tatili günlerini bu kurs sayesinde daha eğlenceli biçimde değerlendirdiklerini söylediler"diye konuştu.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.