SON SÖZ AZİZ YILDIRIM'DA

SON SÖZ AZİZ YILDIRIM'DA
Samsunspor'un ısrarla kadrosuna katmak istediği Recep Niyaz transferi için son söz Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'da olduğu belirtildi.

Yıldırım genç oyuncu'nun bonservisini verdiği taktirde Recep Niyaz önümüzdeki günlerde Samsunspor'a resmen imza atacağı belirtildi.


YILDIRIM'DAN ONAY BEKLENİYOR
Samsunspor'da bekleyiş sürüyor. Kırmızı beyazlılar yeni sezon öncesi ısrarla kadrosuna katmak istediği Recep Niyaz transfer Aziz Yıldır'ım vereceği karar neticesinde netlik kazanacak. Genç oyuncu Fenerbahçe'den bonservisini alarak ayrılmak istediğini ancak Başkan Yıldırım'ın bu konuya sıcak bakmadığı ve genç oyuncuyu kiralık olarak Samsunspor'a vermek istediği belirtildi.


UMARIM HER ŞEY İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLUR
Öte yandan konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Samsunspor'un Başkanı Emin Kar,"Recep Niyaz gerçekten kaliteli bir oyuncu ve bu transfer gerçekleştiği taktirde takımımıza önemli katkılarda bulunacaktır. Ancak Kulübü ile ilgili bazı sıkıntıları var ve bu pürüzlerin Bayram sonrası netlik kazanmasını bekliyoruz. Umarım her şey istediğimiz gibi olur ve genç oyuncuyu takımımıza kazandırırız" dedi.


KiMSE FLAŞ TRANSFER BEKLEMESİN
Kimseninin Samsunspor'dan flaş bir transfer beklentisinin olmamasını belirten Başkan Kar,"Ekonomik sorunlarımız halen devam ediyor ve bu sorun bizlerin elini kolunu bağlıyor. Bu nedenle yüksek ücretlerle oyuncu transferi yapmamız imkansız. Kimse bizden öyle flaş transferler beklemsin. Şartlarımızı elbette zorluyoruz ancak Samsunspor'un geleceğinide düşünmek zorundayız" şelinde konuştu. NİYAZİ ÖNDAŞ



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.