GÜREŞ ORGANİZAYSONU İPTAL EDİLDİ

GÜREŞ ORGANİZAYSONU İPTAL EDİLDİ
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar “Gazze kan ağlarken bizim eğlence ve zevk sefa içinde hayat sürmemiz doğru değildir “ dedi.

Basın açıklaması yapan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar İsrail'in Gazze'ye yaptığı zulmü kınayarak Ağustos ayında yapılacak olan güreşlerin iptal olduğunu söyledi.
Togar “Ülkemizin içimizde bulunduğu coğrafya da maalesef yıllardan beri oluk oluk Müslüman kanı akmak da sözde gelişmiş ülkeler, İsrail'in yaptığı bu insanlık tarihine kara bir leke ve yüz kızartıcı bir suç olarak geçecek bu vahşet karsısında sessiz kalmaktadır. Bu vahşet karsında geçmişte olduğu gibi yine bütün dünya milletleri sessiz kalmakta, hiç bir şey olmamış gibi günlük hayat ve eğlencelerine devam etmektedirler. Bu anlamsız ve umursamaz tavır maalesef milletimizin üstüne sirayet etmiştir. Şarktaki bir Müslüman'ın ayağına bir diken batsa garptaki Müslüman onu yüreğinde hissetmeli anlayışına sahip olan bir dinin mensuplarıyız. Bu anlayışla dünya lideri olan Başbakanımız konuyu uluslararası arenaya taşıma çabaları ve üstün insanüstü gayretleri bile katil İsrail devletinin vahşetini engellemede yetersiz kalmıştır.
Gazze kan ağlarken o müthiş ecdadın torunları olan bizler hem Filistinli kardeşlerimize hem de Sayın Başbakanımıza destek olmak için gücümüzün yettiği her yola başvurmalıyız. Gücümüzün yeteceği yollar neler derseniz, her adımımızda soframızda, sosyal hayatımızın içine kadar giren semitis düzenin ürün ve hizmetlerinden uzak durmalıyız. İşte ondan sonra her birimiz birer ebabil kuşu oluruz.
Müslümanlar kan ağlarken bizim de eğlence ve zevk sefa içinde hayat sürmemizin doğru olmayacağını düşünerek, Belediyemizin 01 Ağustos 2014 Cuma günü Büyüklü Mahallesinde düzenleyeceğimiz Güreş organizasyonunun iptal edilmesine karar verilmiştir. Takdir siz halkımızındır.” İfadelerini kullandı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.