METRO’DAN BOMBA AÇIKLAMASI

METRO’DAN BOMBA AÇIKLAMASI
Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Ayyıldız, Samsun Yusuf Ziya Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde yaşanan bomba paniği üzerine açıklama yaparak “ Metro Firmasını karalamaya yönelik sansasyonel birşey” dedi.

Samsun Yusuf Ziya Yılmaz Otogarı'na bırakılan şüpheli bir paketin emniyet güçleri tarafından incelendiğini ve bomba olmadığının açıklandığını vurgulayan Ayyıldız, ”Ortada bir bomba yok. Sadece elektronik bir düzenek var. Ancak bunun da Samsun'un bağrından çıkıp Türkiye markası olan Metro Turizm ile ilgisi yok” dedi.

Olay Metro Turizm'e bağlanmamalı
Ayyıldız yaptığı açıklamada, “Emniyet güçleri tarafından bomba olmadığı açıklanan, zaman ayarlı bir düzenek otogara konulmuş. Ancak bu düzeneğin ne Metro Turizm ile ne de otogar ile bir bağlantısı yoktur. Elektronik düzeneğin oraya Metro Turizm'e sabotaj amaçlı olarak konduğu algısının yaratılmaması gerekiyor. Bugüne kadar ne bir otobüsümüze, ne de herhangi bir acentemize saldırı düzenlenmesi söz konusu bile değildir. Bu açıdan yolcularımızın gönül rahatlığı ile seyahatlerine devam edebileceklerinin garantisini veriyoruz” diye konuştu. Adem Çiçek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.