TED'DEN YILSONU ETKİNLİĞİ

TED'DEN YILSONU ETKİNLİĞİ
TED Samsun Koleji Özel Anaokulunda 2013-2014 Eğitim Öğretim yılında yapılan tüm çalışmaları kapsayan” Yıl Sonu Etkinliği” ve ilkokula başlayacak öğrenciler için” Artık İlkokulluyuz” töreni yapıldı.

Okul Koordinatörü Berrin Aydın açılış konuşmasında “Biz geleceğin öğrencilerini yetiştirmekle yükümlüyüz.2025 yılında üniversiteye başlayacak bu çocuklarımız için klasikleşmiş eğitim anlayışını değiştirmemiz gerekir.86 yıldır Atatürk'ün izinde çağdaş, evrensel bireyler yetiştiren Türk Eğitim Derneği okulları her alanda farklı bireyler yetiştirmektedir. ” dedi.
Okul bünyesinde yapılan eğitim çalışmalarından örnekler verdi. Ayrıca Berrin Aydın, Soma felaketinde şehit olan vatandaşlarımız için izleyenleri Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması için davet ederek verdikleri destek için teşekkür etti.
TED Samsun Koleji Anaokulunda Etkinlik öğrencilerin dans ve draması ile başladı. “Minik şirinler” in dans, drama ve müziklerle anlatıldığı etkinlik oldukça beğeni kazandı. Öğrencilerin yıl içinde yaptıkları, el becerilerine yönelik çalışmalar ve proje sergisi izleyenleri hayran bıraktı. Mutlu bir yıl geçirmenin kıvancını yaşayan okul paydaşları eğitim yılını güzel bir sergi etkinliği ile tamamlamanın gururunu yaşadılar.
TED Samsun Koleji anaokulundan, İlkokula geçecek öğrencilere şalları takıldı ve 10.yıl marşının coşku ile söylenmesinin ardından tören sona erdi. Halit Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.