Halka hizmet ibadettir

Halka hizmet ibadettir
AK Parti 23. Dönem Samsun Milletvekili ve Metro Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Öztürk, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ve Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'u ziyaret ederek seçimlerde kazandıkları başarıd

Fatih Öztürk AK Parti'nin bir hizmet partisi olduğunu ve bu yerel hizmetin 1994 yılında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile İstanbul'da başladığını söyledi. Fatih Öztürk, “ Ben çok genç yaşta o ekibin içinde idim. Başbakanımız İstanbul gibi yerde çöp yığınlarının susuzluğun zirve yaptığı bir dönemde yaşanabilir bir İstanbul'u gerçekleştirdi. Hiçbir mazeretin arkasına sığınmadı. Bu nedenle şimldi sizlerin işi daha kolay. Bizler ve sizler halka hizmetin Hak'ka hizmet olduğunu bilen ve bu hizmetin destanını yazan bir liderin partisinde siyaset yapıyoruz. Bu nedenle seçimlerden önce verdiğiniz sözleri görev süreniz boyunca mutlaka hayata geçirin ve halka rağmen değil halkla beraber çalışın. Unutmayın hiçbir mazeret başarının yerini tutamaz” dedi.

Fatih Öztürk, ilçe belediye başkanlarının tecrübeli ve aynı partiden gelen bir Büyükşehir Belediye Başkanı ile çalışacak olmasının da hizmetin daha çabuk gelmesi açısından büyük ajantaj olduğunu dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.