50 lira sandı 50 bin kazandı

50 lira sandı 50 bin kazandı
evini ve tüm eşyalarını kaybeden selzede Murat Bak oynadığı kazı kazan ile tam 50 bin TL kazanarak yeniden hayata döndüğünü söyledi.

Samsun'un Canik İlçesi Kuzey Yıldızı Toki Konutların'da meydana gelen sel felaketinde
Samsun'da bir hafta önce Canik İlçesi Toki konutlarında,meydana gelen sel felaketinde oturduğu evin eşyalarını ve evini kaybeden, Selzede Murat Bak' cebindeki son 1 TL,ile kazı kazan oynadı,kazı kazandan 50 bin TL kazanarak yıkılmış olan hayatı tekrar geri geldi.
6 çocuklu ve işsiz olan Murat Bak ilk kez aldığı "kazı-kazan"dan büyük ikramiye olan 50 milyar lira kazandı. Bir süre önce Canik İlçesin'de meydana gelen sel felaketinde evini ve eşyalarını kaybeden talihsiz adam, ilk kez aldığı "kazı-kazan"dan büyük ikramiye olan 50 milyar lira kazanmanın şaşkınlığını ve sevincini yaşadı.
YIKILAN HAYALLERİM GERİ GELDİ
Bir süre önce Canik İlçesin'de yaşanan sel felaketinde hayalleri yıkılan selzedelerden biri olan Murat Bak, işsiz ve 6 Çocuk babası,işsiz olduğu için saat hane meydanına günlük işlerde çalışmaya başladı.Daha sonra ise cebindeki son 1 TL ile kazı kazan oynadı büyük ikramiye olan 50 milyar lira büyük ödülü kazanarak, yılmış olan hayalleri bir anda geri geldi. Aydın Turan adlı seyyar piyongo bayiinden bir adet "kazı-kazan" aldı. Bu kuponu kazıyan Bak'a 50 bin lira çıktığını gören Bak, büyük şaşkınlık yaşadı. Kazandığı parayla evine eşya alacağını söyleyen Talihsiz talihli Murat Bak, Selden dolayı tüm eşyalarımı kaybetmiştim oynadığım kazı kazanla umutlarım tekrar geri geldi dedi.
Bekir DURAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum