Lazer epilasyon semineri

Lazer epilasyon semineri
Lotus Kozmetik ve Uğur kozmetik tarafından Samsun Ve bölgedeki Bayan kuaförlerine yönelik IPL lazer epilasyon cihazlarının tanıtımı hakkında seminer düzenlendi

Koltuk,kaş,protez tırnak,kirpik,kalıcı makyaj gibi birçok konuda İstanbul dan gelen eğitmen Meral Mengüş tarafından Samsun ve bölgedeki bayan kuaförleri,Çıraklık,Sağlık meslek lisesi,olgunlaşma,halk eğitimde okuyan öğrencileri bilinçlendirmek adına Samsun şoförler ve otomobilciler konferans salonunda eğitim semineri verildi.

İSTENMEYEN KILLARA ÇÖZÜM
Uğur kozmetik sahibi Kemal Uğur seminere 150 kişinin katıldığını belirterek sağlıklı vücut için neler yapılmalı nelere dikkat edilmeli ve estetik konuları hakkında seminere gelenlere bilgi verdi. Uğur''Foto epilasyon IPL teknolojisi kullanılarak vücudun her bölgesinde istenmeyen tüyleri acısız bir şekilde yok eden uzun süreli kalıcı bir yöntemdir. Özel olarak seçilen dalga boyundaki ışınlar kıl kökünde bulunan pigmentleri hedef alır ve ışınları emen pigmentler ısınarak, kıl kökünün tahrip olmasını sağlar. İstenilen sonucu almak tüy yoğunluğuna, rengine ve cilt tipine göre kişiden kişiye değişir. Uygulama yapılacak bölgedeki kılın kalınlık, sıklık ve rengine, cildin renk ve yapısına göre uygun ışık ayarlarının yapılabilmesini sağlar.Tedavi başlıkları ve atış alanları daha geniş olduğu için tedavinin kısa sürede bitmesini sağlar.Uygulama maliyetleri işlem etkisine göre daha düşüktür.Vücudun her bölgesinde uygulama yapılabilir ve acısızdır.''diye konuştu.

Mustafa ARAN