Nerede bir zulüm oluyorsa Müslümanlara oluyor

Nerede bir zulüm oluyorsa Müslümanlara oluyor
Saadet Partisi Samsun Gençlik Kolları Muhammed Okutan İsrail'in Mescid-i Aksa'ya girişiyle ilgili açıklamasında:

“50 yıldır Mescidi Sksaya giremeyen Siyonizm Yahudileri ayakkabılarıyla beraber o kutsal mabedimize girdiler. Kuran-ı Kerimleri yaktılar. Nerede bir zulüm oluyorsa Müslümanlara oluyor. İsrail bunları bilerek yapıyor,hepsinin arkasında Siyonizm gücü vardır. Muhterem Erbakan Hoca Siyonizm'i bir timsaha benzetirdi. Üst çenesi Komünizm, alt çenesi Kapitalizm gövdesini ise Siyonizm olarak anlatırdı. İşte bugün İsrail'in yapmış olduğu böl, parçala, yut” dedi.

Basın açıklamasının devmında İsrail'in hedeflerini sıralayan Okutan Türkiye Cumhuriyeti'ni İsrail bir bütün olarak yutamaz. Bölerek, parçalayarak yutar. İsrail'in 3 hedefi vardır. 1- Tüm İsrailliler Kudüs'e yerleşecekler. 2 – Mescid-i Aksa'yı yıkıp Süleyman mabedini yerleştirecekler. 3 – Fırat ile Nil arasında Büyük İsrail Devleti kurmak. Bunların kabala diye sapık bir inançları vardır. Bunlar inancının gereğini yapıyorlar. Ne kadar çok Müslüman öldürürlerse cennette o kadar yerleri olacağına inanıyorlar. Peki bizim inançlı insanlarımız nerede. Ben buradan soruyorum tek başına iktidarsın, %50 oy almışsın, çıkıp sayın Başbakan televizyonda ağlıyorsun, Sayın Arınç göz yaşı döküyorsun.

Geçmişinde Emperyalizmin önünde mazlum milletlere kurtuluş ümidi olmuş Türkiye'de ise iktidar maalesef kahreden bir sessizliğe bürünmüştür. Öncelikle şu tarihi hatırlatmaları yapmakta fayda var. Siyonizm asırlardır “Büyük İsrail” hayali ile yanıp tutuşmakta ve bunu gerçekleştirebilmek için planlı bir şekilde çalışmaktadır. Bu uğurda 1. ve 2.dünya savaşını çıkarmış, 2.dünya savaşı sonrasında ise İsrail'in güvenliğini sağlamak için Yalta Konferansını düzenleyerek bugünkü düzenin temellerini atmışlardır. Bu çalışmaları gerçekleştirirken de özellikle yerli işbirlikçilerden büyük yarar görmüşlerdir. Yarım asra yakın siyaset sahnesinde olan Milli Görüş hareketi işte dünyayı bir felakete sürükleyen bu siyonizm belası ve yerli işbirlikçileri ile mücadele etmektedir” dedi.
Okutan ayrıca, “Tıpkı bugünkü gibi pervasızca hareket eden siyonizmin terör devleti İsrail, 1980 yılında Kudüs'ü başkent ilan etmiş; o gün TBMM'de sadece 24 milletvekili ile bulunan Milli Selamet Partisi ,dış işleri bakanının İsrail karşısında aciz kaldığı gerekçesi ile bakan hakkında önerge vermiştir. Ve nihayetinde Türkiye Cumhuriyeti tarihinde eşine az rastlanır bir şekilde dış işleri bakanı görevinden düşmüştür. Bu, sadece 24 milletvekilinin inancı ve azmi ile gerçekleşmişti” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.