MERT IRMAĞI İÇLER ACISI

MERT IRMAĞI İÇLER ACISI
Mert Irmağı'nın durumu vatandaşı üzüyor. Aylardır herhang ibir temizleme ve ıslah çalışması görmeyen Mert Irmağı kokmaya başladı.

İÇLER ACISI
Samsun'un simge ırmaklarından olan Mert ırmağının içler acısı durumunu daha önce de bir çok kez haber yaptığımız halde, hiç bir yetkili önlem almadı. Çevredeki vatandaş,"Büyükşehir Belediyesi park ve bahçeye önem verdiği kadar Mert Irmağına neden önem vermiyor. Bakımını yaptırmıyor" diye dert yandı.

OLTA BALIKÇILIĞI YAPIYORUZ
Mert Irmağında bazı vatandaşlar ise olta balıkçılığı yapıyor. Olta balıkçılığıı yapanlar da Mert Irmağı'nın bugünkü halinden memnun değil. Vatandaşlar, "Oltalarımıza çalı çırpı takıldığından, misina makarası çalışmıyor. Bir olta zevkimiz var, onu da böylece elimizden alıyorlar" diyerek şikayetlerini dile getirdiler.

EMNİYET TEDBİRİ YOK
Akşamları balık tutmaya gidemediklerini söyleyen vatandaş,"Sahil boyu alkol alan insanlarla dolu. Emnİyet önlem almıyor, çocuklarımızı balık tutmaya getiremiyoruz." siteminde bulunuyor. Büyükşehir'in üzerine plaj da yaptığı Mert Irmak için bazı temennilerini de dile getirerek, "Büyükşehir Mert Irmağını temizleyip bakımını yaparsa, İstanbul'un Galata Köprüsü varsa, bizimde Mert Irmağımız var diyebilelim." şeklinde konuştu. Erdal Ündücü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum