Neredeydin? ÖZLEDİK!

Neredeydin? ÖZLEDİK!
Gençlik ve Spor Eski Bakanı Suat Kılıç, Elazığ ve Malatya'da ortaya çıktı. Fırat Üniversitesi'nde "Genç Türkiye, Genç Siyaset" konulu konferans verdi. Malatya'da ise "Genç Gelecek, Genç Türkiye" seminerine katıldı.

SAMSUN'U ES GEÇİYOR
Samsun'da 3 dönem milletvekilliği yapan ve son döneminde Gençlik ve Spor Bakanı olarak kabinede yer alan Eski Bakan Suat Kılıç, memleketi Samsun'u gözden çıkarmış Doğu illerinde düzenlenen konferans ve seminerlere katılıyor.
BİR ZAMANLAR KARTALDI!
Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Bakanlığı döneminde Ankara'dan Samsun'a gelişi esnasında geçeceği tüm yol güzergâhları Emniyet birimlerince kontrol altına alınır, Samsun'a girişlerinde ise yüzlerce vatandaş kendisini karşılardı.
SAMSUN'A DARILMIŞ
Samsun'a en son gelişinde baba ocağını ziyaret eden ve ancak bir kaç kişi tarafından kerhen karşılanan Eski Bakan Suat Kılıç, bu yüzden olsa gerek Samsun'a artık gelemiyor. Gelse bile kimsenin bundan haberi olmuyor. 
ÖZLETTİN KENDİNİ!
Eski Bakan Kılıç'ın Samsun'u es geçerek Doğu illerinde konferans verip seminere katılması, bir zamanlar kendisine oy vererek Meclise taşıyan vatandaşlar tarafından üzüntüyle karşılanıp,"Özlettin kendini, Samsun'a gelip, biraz da bize Gençlikten bahset!"dediler.

Mehmet Hazinedar 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum