MUSTAFA DEMİR'İ HAVZA'DA KARŞILADILAR

MUSTAFA DEMİR'İ HAVZA'DA KARŞILADILAR
Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir Ankara dönüşü Havza’da karşılandı. Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir için Havza’da özel bir tesiste karşılama törene düzenlendi.

Yoğun bir kalabalık ve davul zurna ile karşılanan Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir gösterilen ilgiden memnun kaldı. Karşılama programında konuşan Ak Parti İl Başkanı Hakan Karaduman 31 Mart günü seçim zaferi kazanacaklarını belirterek; “İnşallah 17 ilçemiz ile birlikte Büyükşehir Allah hayırlar nasip eylesin.” dedi.

img_0123.jpg


Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir Ak Partinin kuruluşundan bu güne kadar yapmış olduğu hizmetlerin bir takdiri olarak Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterildiğine inandığına değinerek; “ Samsun şuanda Ak Partinin değişme kalkınma hamlesinden en fazla faydalanan ilidir. Bu güne kadar yapmış olduğumuz hizmetleri anlatmaya yönelmedik ama hep çalıştık. Hakkı ile hizmet etmenin rahatlığı ile görevimizi tamamladık. Gıyabımızda yapılan çalışmalar neticesinde bu görev bize tebliğ edildi. Allah hayırlı etsin." dedi

"Biz Samsun'a Sevdalıyız"

"Bu görevler çok ağır vebal ve sorumluluk getiren işler. 31 Mart 2019’dan itibaren halkımıza hizmet etmek için kolları sıvadık ve çalışmaya başlayacağız. İnşallah eşi benzeri az görülen, Türkiye’de diğer kentlerde örneklik edecek bir belediye icrasını, gayreti, çalışmasını sergileyeceğiz. Biz Samsun’a sevdalıyız, biz Türkiye’ye sevdalıyız, biz istikbalimize sevdalıyız. Bu sevda bizim içimizde enerjimizi oluşturuyor. Samsunun potansiyelini öne çıkartmak için elimizden gelen yapacağız. Sanayide, ticarette, tarımda. Belediyecilik hizmetlerinin yanında bunlara da ağırlık vereceğiz. Bu gün itibari ile startı verdik. Benim şöyle bir beklentim var. Beklemeye de hakkım var. 31 Mart gecesi seçim sonuçları açıklandığında Samsun Büyükşehir ve İlçeleri dahil yüzde 85 oy oranı. 5 milyarlık bir yatırım planlaması yapmaktayız. O zaman Sayın Cumhurbaşkanımıza ; “Biz gerekeni yaptık. 10 milyar lirada sizden” deriz.” dedi.

Soner Süren

img_0153.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum