MÜSİAD’dan Samsun Üniversitesine ziyaret

MÜSİAD’dan  Samsun Üniversitesine ziyaret
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Başkanı Haluk Tan, üyeler ile birlikte Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’a ve Genel Sekreter Doç. Dr. Salih Keskin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyaret esnasında kendilerini tanıtan üyeler görevine yeni atanan Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’a ve Genel Sekreter Doç. Dr. Salih Keskin’e hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

MÜSİAD Samsun Başkanı Tan , Türkiye’nin ve eğitimin son zamanlardaki durumundan bahsedilirken , gençleri yönlendirmenin öneminden de bahsetti. ‘ Yeni açılan üniversitemizin en ivedi şekilde yer tahsisinin yapılıp Rektörlük binasının taşınması gereklidir.’ Dedi.

Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın şuan aktif bölümler ve ileri tarihlerde açmayı planladıkları bölümlerle ilgili bilgi paylaşımında bulundular. Kendisi ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ‘ İş adamlarının bu şehre ve üniversiteye desteklerini her zaman beklemekteyiz.’ Dedi.

Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın ve Genel Sekreter Doç. Dr. Salih Keskin MÜSİAD ‘ın düzenli olarak çıkardığı Çerçeve dergisini alırken, Samsun Başkanı Tan ve üyelerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti de dile getirdiler.

Onur Özsoy

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum