MÜLTECİLERE SEÇMEN KAĞITLARI DAĞITILIYOR

MÜLTECİLERE SEÇMEN KAĞITLARI DAĞITILIYOR
CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Suriyeli mültecilere seçmen kağıtlarının dağıtıldığını gündeme getirdi.

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, "Samsun'da ki Suriyeli mültecilere seçmen kağıtlarının dağıtıldığına dair ciddi duyumlarımız var" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, 1 kasım seçimlerine sayılı günler kala flaş bir iddia da bulundu. Kemal Zeybek, Samsun'da Suriyeli mültecilere seçmen kağıtları dağıtıldığını gündeme getirdi. 


MÜLTECİLER OY MU KULLANACAK

Samsun'da mültecilere seçmen kağıtlarının dağıtıldığına dair ciddi duyumlar aldıklarına dikkat çeken Zeybek, "Bu olay seçimlere hile karıştırmaktır. Ülkeyi 13 yıldır her alanda ciddi krizlere sokan iş başında ki iktidarın 1 Kasım seçimlerinde uğrayaacağı hezimeti görüp hileye başvurması demektir bu olay. Apartmanlarda yada konutlarda ikamet etmeyen mülteciler bina ve konutlarda farklı isimlerle ikamet ediyormuş gibi gösteriliyor. AKP hükümeti bu hileye daha önceki seçimde de başvurdu. Seçimleri kaybedeceğini gören iktidar, mültecilere çeşitli entrikalarla oy kullandırarak sonucu değiştirme çabası içerisindedir" dedi.

 

ESNAF, ÇİFTÇİ, VATANDAŞ BORÇ BATAĞINDA

CHP Samsun Milletvekili ve 1'inci sıra adayı Kemal Zeybek, yaptığı açıklamada ayrıca, ilçe, köy, ve mahallelerde sürdürdüğü seçim çalışmaları hakkında da bilgiler verdi. 


Zeybek, gittikleri her yerde vatandaşların AKP'den dert yandığını belirterek, "Vatandaşlarımız dertli ve sorunları dağ gibi. 13 yıldır iş başında bulunan hükümet, malesef esnafı, vatandaşı, çiftçiyi borç batağının içerisine soktu. Gittiğimiz yerlerde vatandaşlarımızın bizlere ilettikleri sıkıntıların başında bunlar geliyor. Terör ve çözüm süreci konusunda iktidarın taviz veren politika ve uygulamaları vatandaşlarımızın tepkisini çekiyor. Ülke borç batağına girmiş durumda. AK Parti hükümeti geldiğinde borcumuz 185 milyar dolardı, şimdi ise ülkenin borcu 395 milyar dolara çıktı. Bunu biz değil devletin kaynakları söylüyor. Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir borçlanma yaşanıyor. AK Parti hükümeti başa geldiğinde çiftçinin borcu 6 milyar dolardı. Ancak bunların uyguladığı politikalarla çiftçimizin borcu 7 kat daha artarak 43 milyar dolara yükseldi. Teşvik adı altında traktör ve zirai aletleri kredilerle vererek çiftçimizi en az 10 yıl daha kazanmadan borçlu durumuna soktular" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.