MUHTARLAR GRUP TOPLANTISINDA

MUHTARLAR GRUP TOPLANTISINDA
Samsun Kavak ilçesi köy ve mahalle muhtarları AK Parti Grup toplantısına katıldılar

Samsun Kavak ilçesi köy ve mahalle muhtarları AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt’u TBMM’de ziyaret etti. Muhtarlar AK Parti Grup toplantısına katıldılar.

Başbakan Binali Yıldırım’ın önemli mesajlar verdiği AK Parti Grup toplantısının ardından TBMM Halkla İlişkiler binasındaki toplantı salonunda Ak Parti Samsun Milletvekilleri Hasan Basri Kurt ve Orhan Kırcalı ile bir görüşme gerçekleştirdiler. AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, “Kavak ilçemiz 1 Kasım seçimlerinde AK Parti’ye büyük destek verdi. Bizlerde bu teveccühün hakkını vermek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Meclis çalışmalarımız muhalefetin engelleme ve geciktirmelerine rağmen sabahın ilk ışıklarına kadar çalışarak gereken kanunları çıkartmaya devam ediyoruz. Kavak ilçemizde önümüzdeki dönemde yapılan çok güzel çalışmalar var, Cezaevi inşası, Küçük Sanayi Sitesi gibi inşallah bunları en kısa zamanda bitirip Kavak’ın hizmetine sunacağız. Köylerimiz ile ilgili de siz değerli muhtarlarımızla sürekli istişare halinde bulunarak sorunların büyük ölçüde çözüleceğine inanıyorum.” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı muhtarlara teşekkür eden Samsun Milletvekilleri Hasan Basri Kurt ve Orhan Kırcalı, “Sizlerin Meclis’e kadar gelerek bizleri ziyaret etmeniz ve desteğinizi yanımızda hissetmemiz bizler için gerçekten çok anlamlı. Aynı zamanda muhtarlarımız sayesinde vatandaşlarımızın varsa sorunlarına ulaşmak için çok önemlidir. Ziyaretiniz için hepinize tek tek teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundular. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.