Muhtarlar Derneği Genel Kurulu ertelendi

Muhtarlar Derneği Genel Kurulu ertelendi
Çarşamba’da bulunan iki Muhtarlar Derneği’nin fesih edilip muhtarların tek çatı altında toplanması ile açılan Çarşamba Muhtarlar Derneği’nin ilk olağan genel kongresi 26 Ağustos 2015 tarihine ertelendi.

Çarşamba İlçesi Mahalle Muhtarları Derneği olağan kongresinde salt çoğunluğun sağlanmasına rağmen yaşanan tartışmalar nedeniyle kongre bir hafta sonraya ertelendi. Dün Dernek binasında yapılması planlanan kongrede bazı muhtarların seçim olacağını bilmemesi ve buna göre hiçbir seçim hazırlığında bulunmadıklarını dile getirmesi üzerine kongre 26 Ağustos 2015 tarihine ertelendi. Ayrıca kongreye katılan bazı muhtarlar tepkilerini göstererek kongreye katılırken attıkları imzaları geri çektiler. Zaman zaman yaşanan sözlü tartışmaların ardından kongrenin ertelendiğinin belirtilmesi üzerine muhtarlar dernek binasından olaysız şekilde ayrıldılar.
Kongrenin ertelenme kararının ardından açıklama yapan Çarşamba Muhtarlar Derneği Geçici Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Oduncu, “ Geçici yönetim kurulu ile Aldığımız karar gereği 30.07.2015 tarihinde resmi gazetede ve mesajlarla muhtarlarımıza 19.08.2015 tarihinde genel kurul yapacağımızı bildirdik. Derneğimizde yapılması planlanan seçimde çoğunluk sağlanarak bu nedenle derneğimizin menfaati muhtarlarımızın birbirlerimize küskünlük olmasın diye seçimimizi bir hafta sonrasına erteledik. Bu kongrede bende aday olacağım ve Çarşamba Muhtarlar Derneği üyeleri yeni başkanını seçmiş olacak” şeklinde konuştu.
Haftaya ertelenen Çarşamba Muhtarlar Derneği seçiminde Demircili Mahallesi Muhtarı Taner Akbaşta Çarşamba Muhtarlar Derneği Başkanlık için adaylığını açıkladı. Haftaya ertelenen Çarşamba Muhtarlar Derneği başkanlık yarışında Çarşamba Muhtarlar Derneği Geçici Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Oduncu ile Demircili Mahallesi Muhtarı Taner Akbaş arasında iki liste halinde seçime gidilecek.EMİN İNAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.