MMO’DAN ÖĞRENCİLERE MESLEK TANITIMI

MMO’DAN ÖĞRENCİLERE MESLEK TANITIMI
​​​​​​​Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube, Mithatpaşa Anadolu Lisesi 11. ve 12. Sınıf öğrencilerine yönelik meslek tanıtım toplantısı düzenledi

Mithatpaşa Anadolu Lisesi Seminer salonunda düzenlenen toplantıya “Makine ve Endüstri Mühendisliği” meslekleri hakkında bilgi almak isteyen 288 öğrenci katıldı.

Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Mak. Müh. Kadir GÜRKAN ve Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Üyesi End. Müh. Mehmet SARAÇOĞLU’nun konuşmacı olarak katıldığı toplantıda öğrenciler Makine ve Endüstri Mühendisliği mesleği hakkında bilgi alırken, öğrencilerin meslek seçimi ve meslekler hakkında yönelttikleri sorular konuşmacılar tarafından cevaplanmıştır.

Meslek Tanıtımı etkinliği sonrasında Mithatpaşa Anadolu Lisesi Müdürü Necdet ÖNDER tarafından Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Mak. Müh. Kadir GÜRKAN ve Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Üyesi End. Müh. Mehmet SARAÇOĞLU’na teşekkür plaketleri takdim edilmiştir.

Toplantı ile ilgili olarak basına bilgi veren Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir GÜRKAN “Meslek seçiminin insanların yaşamında önemli bir aşama olduğunu, gençlerimizin bu süreçte mümkün olduğunca bilgi edinerek kendi becerileri doğrultusunda meslek seçimi yapmalarının gerektiğini, başarılı ve mutlu bir iş yaşamının doğru meslek seçimi ile mümkün olabileceğini, anne ve babaların bu süreçte öğrencilerimize her zamankinden daha çok yardımcı olmaları gerektiğini” söyleyerek Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube olarak kendi meslek disiplinleri konusunda gençlere yönelik bilgilendirme toplantılarına devam edeceklerini” açıkladı.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.