Milli araya mağlup girdi

Milli araya mağlup girdi
Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Siltaş Yapı Pendikspor'a konuk olan Yılport Samsunspor, karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrıldı. Samsun ekibi bu sonuçla birlikte milli araya mağlup girdi.

Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Siltaş Yapı Pendikspor'a konuk oldu. Trendyol Süper Lig'de 2 haftadır duraklama dakikalarında kazanan Yılport Samsunspor, konuk olduğu Siltaş Yapı Pendikspor'a 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmada tek gol Pendik ekibinden 47. dakikada Eren Yardımcı'dan geldi.

Yılport Samsunspor ise hiçbir şutunu ağlarla buluşturamadı. Siltaş Yapı Pendikspor bu sonuçla 3. galibiyetini alarak düşme hattından kurtulurken, Yılport Samsunspor hala daha düşme hattında yer alıyor. Ayrıca Siltaş Yapı Pendikspor, 3. galibiyetini alarak puanını 13'e çıkardı. Yılport Samsunspor ise 8 puanda kaldı ve 19. sırada yer alıyor.

Karadeniz ekibi, Süper Lig'de oynadığı maçların sadece 2'sini kazandı 2'sinde de berabere kaldı. Kalan diğer maçlarda ise mağlup oldu.

Gisdol kırmızı kart gördü
Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Siltaş Yapı Pendikspor maçında Alman teknik direktörü Markus Gisdol, hakeme itirazlarından dolayı kırmızı kart gördü.

Gisdol, bu sebeple milli aradan sonra oynanacak Beşiktaş maçında tribünde yer alacak. Samsun temsilcisinin başarılı teknik direktörü Markus Gisdol, maçın ardından hakem Burak Pakkan'a yaptığı itiraz nedeniyle ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

Siltaş Yapı Pendikspor maçının 77. dakikasında hakeme gösterdiği tepki nedeniyle sarı kart gören Markus Gisdol, maç sonunda hakemin yanına giderek tepki gösterdiği için ikinci kez sarı kart gördü.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.