MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ CENAZE MERASİMİNDE

MİLLETVEKİLİ KÖKTAŞ CENAZE MERASİMİNDE
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Olimpiyat ve dünya şampiyonu, Samsun eski milletvekili Mustafa Dağıstanlı'nın TBMM'de düzenlenen cenaze merasimine katıldı.

Antalya'da uzun süredir özel bir hastanede tedavi gören 15 ve 16'ıncı Dönem Adalet Partisi Samsun Milletvekili ve eski milli güreşçi Mustafa Dağıstanlı, önceki gün hayatını kaybetti. Mustafa Dağıstanlı için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) Cenaze töreni düzenlendi.

manset-5-009.jpeg

Törene, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'ta katıldı. Milletvekili Köktaş sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda, "Olimpiyat ve dünya şampiyonu milli güreşçimiz, Samsun eski milletvekilimiz değerli hemşehrimiz Mustafa Dağıstanlı'yı TBMM’de düzenlenen cenaze merasiminin ardından son yolculuğuna dualarla uğurladık. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun" dedi. Dağıstanlı'nın cenazesi, ikindi namazı sonrası Kocatepe Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.