Milletimiz ve teşkilatımız AK Parti'nin arkasında

Milletimiz ve teşkilatımız AK Parti'nin arkasında
AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, "Milletimiz ve teşkilatımız partimizin arkasında. Onların gayretiyle sandıktan yine birinci parti olarak çıkacağız" dedi

Partisinin Alaçam ilçe teşkilatıyla bir araya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, 2015 yılında yapılacak seçimlerle ilgili açıklama yaptı. Milletin ve teşkilatın AK Parti'nin arkasında olduğunu söyleyen Demir, yeni bir zaferle sandıktan çıkılacağını söyledi.

YAKLAŞAN SEÇİMİN ÖNEMİ
Milletvekili Demir, ilçe kongresinin ardından yeni oluşan yönetim kurulu üyelerini ziyaret etmek için Alaçam'a gitti. AK Parti Alaçam İlçe Başkanı Ali Şengül ve partililerce karşılanan Demir, 'Hayırlı olsun' temennisini iletti. Yaklaşan seçimlerin önemine dikkati çeken Demir, "Bugüne kadar pek çok seçimde diğer partiler AK Parti'ye karşı tek bir cephe oldu. 'Ayrı ayrı girersek başaramayız' dediler. Referandumda, yerel seçimlerde yaptılar. Buna rağmen hep destek aldık. Zaman zaman bu istikrarı bozmak için umulmadık olaylarla karşı karşıya kaldık. Buna rağmen seçimlerden başarıyla çıktık. Bunu da teşkilatımıza borçluyuz. Teşkilatımız ve milletimiz AK Parti'nin arkasında durdu" dedi.

BAŞARILAR DAHA DA ARTACAK
2015'de yapılacak seçimlere yaklaşırken ilçe teşkilatında yeni görev alan kişilere önemli görevler düştüğünü söyleyen Milletvekili Demir, "Son 1, 2 seçimde olduğu gibi bu seçimde de karalama çalışmaları, işbirlikleri olacaktır. Bunlara rağmen bu seçimden daha büyük başarıyla çıkacağız, buna inanıyorum. İlk defa Recep Tayyip Erdoğan olmadan seçime gidiyoruz. İnanıyoruz ki, Ahmet Davutoğlu'nun önderliğiyle yeni bir zaferle sandıktan çıkacağız. Milletimizin desteği, teşkilatımızın gayretiyle Samsun'da eski başarılarımızın daha üzerinde bir başarıyla çıkacağız. Alaçam gibi bir çok ilçemiz AK belediyecilik ile yeni tanışıyor. Milletimizin karşısına çok daha güçlü çıkacağız" diye konuştu.

AK Parti Alaçam İlçe Başkanı Ali Şengül de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Önümüzdeki seçimde partimize yakışır bir çalışma yapacağız" dedi.

Demir, parti binasındaki gençlik kolları üyeleriyle de özel olarak sohbet etti. Demir ve beraberindekiler daha sonra Alaçam'da kaba inşaatı yapılan İmam Hatip Lisesi inşaatında incelemelerde bulundu. Demir, inşaatın durumu hakkında müteahhit firma yetkililerinden bilgiler aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.