Millete hizmet için varız

Millete hizmet için varız
AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, "Gücünü milletten alan bir partinin mensuplarıyız. Millete hizmet etmek için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi

Partisinin Tekkeköy ilçe teşkilatıyla mahalle ziyareti yapan AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, vatandaşlarla bir araya geldi. Demir, AK Parti'nin millete hizmet etmek için çalıştığını söyledi.

VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ
Milletvekili Demir, AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Yusuf Güngör ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilçeye bağlı Başköy Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu. Başköy Köyü Fatih Kur'an Kursu'nu da ziyaret eden Demir, idarecilerle görüştü. Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Demir, notlarını aldı. AK Parti'den önce seçilmişlerin sadece seçimden seçime seçmenle buluştuğunu söyleyen Demir, "2002 yılından sonra bunlar tarihe karıştı. Biz seçim olsun olmasın, seçmenle buluşuyor, onların sorun ve taleplerini dinliyor ve gereğini yapmak için girişimlerde bulunuyoruz" dedi.

GÜCÜ MİLLETTEN ALIYORUZ
AK Parti'nin gücünü milletten aldığını söyleyen Milletvekili Demir, "Böyle bir partinin mensuplarıyız. Millete hizmet için de var gücümüzle çalışıyoruz. Bugün çoğu biliyorum ki pek çok ilçede teşkilat mensuplarımızın çeşitli programları var. Bizler de bugün Başköy'e geldik. Benim sizleri dinlediğim gibi, başka ilçelerde, köylerde de diğer partili arkadaşlarımız var. Başköy'ün bazı sorunları olduğunu bana ilettiniz. Ben bu taleplerin yerine getirilebilmesi için girişimlerde bulunacağım. Buraya geliş amacımız sizlerin taleplerini, sorunlarını dinlemek ve gereğini yapabilmektir. Bizleri misafir ettiğiniz için teşekkür ederiz" diye konuştu.

TEKKEKÖY TEŞKİLATI ÇALIŞIYOR
AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Yusuf Güngör de, genel seçimlerin startı verilmemesine rağmen çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Her hafta bir mahallemizde toplantılar yapıp, vatandaşlarla bir araya geliyoruz. Bugün ki programımızda da Milletvekilimiz Cemal Yılmaz Demir, bizlere eşlik etti. Kendisine bizleri yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.