MHP’DE İLÇE İSTİŞARE TOPLANTILARI

MHP’DE İLÇE İSTİŞARE TOPLANTILARI
MHP'de ilçe istişare toplantıları başladı

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, "Tüm teşkilatlarımız bir ahenk içerisine uyum içerisinde çalışıyor" dedi. 

SALIPAZARI’NA ÜLKÜ OCAKLARI AÇILACAK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun 'Doğu İlçeleri İlçe Başkanları İstişare Toplantısı' Salıpazarı İlçe Başkanlığı'nda gerçekleştirildi. Parti çalışmalarının ele alındığı toplantıda Salıpazarı'na Ülkü Ocakları açılacağı müjdesi de verildi. Verimli olduğuna inandığı bir toplantı gerçekleştirdiklerini ifade eden MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, "Göreve geldiğimiz günden itibaren  sürekli dile getirdiğimiz bir konu vardı. Bu konu Milliyetçi Hareket Partisi'nin bir vücudun uzuvları gibi çalışan uyumlu bir teşkilat yapısı oluşturmaya gayret edeceğimi söylemiştim ve bunu da Samsun genelinde büyük ölçüde başardığımızı düşünüyorum. İliyle, ilçesiyle, ocaklarıyla, yan kuruluşlarıyla ve yöneticileriyle beraber ahenk içersinde çalışan bir teşkilat yapısı oluşturmaya da devam ediyoruz. Bugünkü toplantımızın amacı da bu uyum ve ahengi arttırmak adına yapılmış bir toplantıdır. Aynı zamanda Salıpazarı, Ayvacık, Çarşamba ve Terme İlçe başkanlarımızın kendi aralarında böyle güzel bir koordinasyon oluşturmaları bizleri de çok mutlu etmiştir. Bölgenin kalkınması, çalışmaları ve bu bölgenin hak ettiği hizmeti alabilmesi adına Milliyetçi Hareket Partisi olarak neler yapmamız gerektiğini tartıştığımız istişare toplantımız diğer bölgelerimizde de gerçekleştirilecektir" diye konuştu. 

ÜLKÜ OCAKLARI’NIN ÖNEMİ VE DEĞERİ TARTIŞILAMAZ

Tekin, Salıpazarı İlçe Başkanı Cavit Yıldırım'ın uzun süredir ilçede ocak kurulması talebini değerlendirdiklerini ve Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Kürşat Geze'nin de ilçeye atama yapacağını müjdeledi. Tekin, "Bende geçmişte Ülkü Ocakları Başkanlığı yapmış biri olarak Ülkü Ocakları’nın öneminin ve değerinin gerçekten tartışılmaya bile mahal bırakmayacağını,  özellikle Salıpazarı gibi bir bölgede Ülkü Ocakları’nın olmamasının çok büyük bir eksiklik olduğunu kabul ediyordum. İlçe Başkanımız Cavit Yıldırım’ın önerisi ile  durumu Ülkü Ocakları İl Başkanımızla istişare ederek O’nun koordinatörlüğünde Salıpazarı’nda çok kısa süre içersinde Ülkü Ocakları'nı faaliyete geçirmiş olacağız" dedi. 

Toplantıya İl Başkanı Taner Tekin'in yanı sıra Ülkü Ocakları İl Başkanı Hüseyin Kürşat Geze, Salıpazarı İlçe Başkanı Cavit Yıldırım, Çarşamba İlçe Başkanı Kemal Düzgün, Terme İlçe Başkanı Resul Şahin, Ayvacık İlçe Başkanı Ali Duman ve partililer katıldı. Emrah ŞAHİN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.