MHP ve CHP'de İlk İki Değişmedi

MHP ve CHP'de İlk İki Değişmedi
Erken Seçim için belirlenen 1 Kasım tarihi için partiler Milletvekili aday adaylarını açıklamaya başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin Samsun'daki adaylarından ilk iki sıradaki isimler değişmedi. CHP'nin 7 Haziran seçimlerinde aynı sayıda kalıp, MHP'nin ise 1'den 2'ye yükselttiği Milletvekilliğinde iki parti de ilk iki sırasını değiştirmedi. 

MİLLETVEKİLİNİ ARTIRAN MHP İLK İKİYİ BOZMADI

Samsun'dan 7 Haziran'da TBMM'ye 2 Milletvekili gönderen MHP, yeterli oyu alan ilk iki sıra değişmedi. MHP Genel Merkezin'den yapılan açıklama ile Milletvekilliği adaylığı kabul görülerek listeye giren isimler sırasıyla şöyle; Erhan Usta, Hüseyin Edis, Yücel Şahin, İbrahim Yılmaz, Ayhan Cengiz, Suat Ortahisar, Dilek Kiraz, Yakup Akan ve Mine Kaya.

CHP'DE DEĞİŞİKLİĞE GİTMEDİ

CHP'de 7 Haziran Genel Seçimlerinde Milletvekili seçilen 131 ismin 128'i yerlerini koruduğu listeler Samsun'da da değişmedi. CHP'nin Samsun'dan Milletvekili olarak çıkardığı ilk iki isimde beklenildiği gibi değişiklik yaşanmadı. Genel Merkezi'nden yapılan açıklama ile Milletvekilliği adaylığı kabul görülerek listeye giren isimler sırasıyla şöyle; Kemal Zeybek, Hayati Tekin, Şaban Sevinç, Neslihan Hancıoğlu, Müşfik Veysel Erdoğan, Fatma Necile Çokay, Şevki Yılmaz, Cem Yılmaz ve Nurcihan Tomrukçu. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.