MHP İL BAŞKANI KARAPIÇAK; "HARIL HARIL ÇALIŞIYORUZ"

MHP İL BAŞKANI KARAPIÇAK; "HARIL HARIL ÇALIŞIYORUZ"
MHP Samsun İl Başkanlığı proje ve çalışmalarına aralıksız devam ediyor. MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, projeler kapsamında toplumun her kesimine çeşitli ziyaretlerde bulunuyor bu kapsamda gazetemizi de ziyaret etti.

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, projeler kapsamında gittiği ilçeler ;19 Mayıs, Alaçam, Asarcık, Atakum, Ayvacık, Bafra, Canik, Çarşamba, Havza, İlkadım, Kavak, Ladik, Salıpazarı, Tekkeköy, Terme, Vezirköprü ve Yakakent'te çeşitli ziyaretlerde bulundu. 

ADIM ADIM 2023
MHP'nin öne çıkan çalışmalarından biride “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” toplantıları oldu. Çalışmalar kapsamında tarımsal üretim ve tarım girdileri konuları gibi çeşitli konulara değinildi. Karapıçak, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde bölge toplantılarıyla başlayan, il-il, ilçe-ilçe program ve “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” temalı açık hava toplantıları ile devam eden çalışmalarda mesai mefhumu gözetmeden çalışan bir Milliyetçi Hareket hedefinden şaşmadan son hız ilerlemektedir. Genel Başkanımızın liderliğinde ilerleyen bu süreçte söylenen her sözün, her kelimenin, her cümlenin, her açıklamanın önemi vardır" dedi.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum