MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta Kurban bayramını kutladı

MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta Kurban bayramını kutladı
Samsun Milletvekili ve MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Usta’nın mesajı:

Bayramlar kucaklaşma, kavuşma, anlaşma ve paylaşma demektir. Paylaşmanın, gönül almanın ve yardımlaşmanın en üst seviyeye çıktığı bu günler, dargınlıkların bitirilmesi, kırgınlıkların giderilmesi, küslük ve kavgaların sonlandırılması, hoşgörülü, anlayışlı olmayı ve bağışlamayı gerektirir.

Teröre ve ekonomik ataklara karşı amansız mücadele verdiğimiz bu dönemde daha çok birlik daha çok beraberlik ruhu içerisinde hareket etmeli ve tüm dünyaya Türklük şuurunu göstermeliyiz.

Milli bekamıza saldırı ekonomi üzerinden yürütülürken; ne vatandan, ne milletten, ne bayraktan, ne devletten, ne mukaddesattan, ne mukadderattan, ne de bin yıllık kardeşlik hukukundan taviz veremeyiz. Ant olsun biz bir olursak zalimler zafer naraları atamayacaklardır.

Yakın coğrafyamızda kan akarken, zulüm kol gezerken, yoksulluk en ağır şekilde hükmünü sürerken; Kurban Bayramının gönülleri yumuşatması, insanlığa vicdanı ve merhameti hatırlatması en büyük arzumuzdur.

Bu duygu ve düşüncelerle, vatanın selameti için canını vermiş şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anarak, tüm vatandaşlarımızın ve Türk-İslam âleminin Kurban Bayramı´nı tebrik ediyor, Hac farizası için kutsal topraklarda bulunan tüm kardeşlerimizin ibadetlerinin Cenab-ı Allah nezdinde kabul ve makbul olmasını temenni ediyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum