MEZUNİYET TÖRENİ ÇOŞKUYLA KUTLANDI

MEZUNİYET TÖRENİ ÇOŞKUYLA KUTLANDI
Eski adı Samsun Atatürk Sağlık Meslek Lisesi olan 'Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı mezuniyet töreni yoğun katılım ve coşkuyla kutlandı.

Kutlamaya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Aksakal, Okul Mezunları Derneği (SASMEM) Başkanı Güven Akman ve yönetim kurulunun yanı sıra, öğrenci velileri yoğun katılım sağladı. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Aksakal’ın mezunları onurlandıran, güzel sözleriyle yaptığı güzel konuşmanın ardından, 2014 yılında kurulan SASMEM Derneği'nin Başkanı Güven Akman'ın birlik beraberliği vurguladığı, üye sayısının bine yaklaştığı ve kocaman bir aile olduğunu belirttiği konuşması alkışlarla karşılandı.

lise-2-001.jpeg

"OKULUMUZDAN KOPMADIK"

Başkan Akman konuşmasının devamında: ”Genç yeni mezun arkadaşlarımızın ve kardeşlerimizin SASMAM Dernek olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada her zaman yanlarındayız. Sağlık camiamızın neferleri olarak devletimize ve milletimize hizmet yolunda daime en önde olacağımızı, kardeşlerimizin ne zaman isterlerse bizlere ulaşabileceğini hep söyledik. okulumuzdan mezun olalı neredeyse 25 yıl olasına rağmen ne öğretmenlerimizi, nede öğrenci kardeşlerimizi hiç unutmadık ve okulumuzdan kopmadık. Bu vesileyle derneğimizin bizim ortak paydamız ve çatımız olduğunu hatırlatmak isterim. Hem yeni mezun arkadaşlarımızı hem de daha önce mezun olup derneğimize üye olmayan arkadaşlarımızı üye olarak birlik olmaya davet ediyorum.” dedi.

manset-4-005.jpeg

Organizasyonda emeği geçen tüm öğretmen arkadaşları tebrik eden Akman, yeni mezun arkadaşlara, yeni hayat yollarında başarı diledi.

manset-6-004.jpeg

Diğer yandan ise Okul Müdürü Orhan Sarıer konuşmanın sonunda İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Aksakal'a, SASMEM Başkanı Güven Akman'a, yönetimine, tüm öğretmenlere ve katılım sağlayan velilere teşekkür etti.

manset-5-005.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.