Metin2 Sunucu Desteği

Metin2 Sunucu Desteği
Metin2 oyun severler için sağlanan sunucu hizmetlerindeki amaç en kaliteli içerik ile oyunda başarılar elde edinilmesini sağlamaktır.

Metin2 oyun severler için sağlanan sunucu hizmetlerindeki amaç en kaliteli içerik ile oyunda başarılar elde edinilmesini sağlamaktır. hizmetlerinde İliner Teknoloji sitesi aktif olarak rol oynamaktadır. En kaliteli yazılımlar ile satış sonrası destek ekibi sayesinde kafanız rahat olacaktır. Öyle ki sunucuyu satın alımınızdan sonra kurulum hizmetleri sitenin teknik ve donanım bilgisine had safhada haiz olan personeli tarafından gerçekleştirilecektir.

Sınırsız lisans programlarından mevcut işletim sisteminize en uygun olanı seçip satın almanız oyundaki heyecanınızı ikiye katlamaya yetecektir. Satın alma dışında kiralama hizmetini de site üzerinden alabilirsiniz.

Metin2 Sunucuları Ne İşe Yarar?

sayesinde oyun içerisinde level atlarken çok daha keyif alacak ve daha fazla levele ulaşma şansınız olacaktır. Dünya çapında bulunan çok fazla sayıda aktif oyuncu ile rekabet etme imkânı bulacaksınız. Sistem gereksinimleri çok düşük olsa bile bu sunucular sayesinde oyun içerisine daha hızlı bir giriş yapabileceksiniz. Arkadaşlarınıza vereceğiniz ip bilgileriniz sayesinde hep birlikte oyuna dahil olabileceksiniz. Sunucunun hızı oyundan hiç hız kesmemenizi sağlayacaktır.

Ülkemiz genelinde çok fazla oynanan oyun için birçok teknik özelliğe ihtiyaç vardır. İşletim sisteminin kapasitesi, hızı, ekran kartı özellikleri ve depolama kapasiteleri bunların en başında gelir. İliner Teknoloji sitesi avantajları ile sahip olacağınız Metin2 sunucu paketleri sayesinde, bütün bu saydığımız alt yapılar sizin adınıza kurulumu yapılacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.