Memur-Sen Hastane Yönetimini Ziyaret Etti

Memur-Sen Hastane Yönetimini Ziyaret Etti
Samsun Göğüs Hastalıkları Hastane Yönetimini ve personelini ziyaret ederek baş sağlığı diledi.

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Sağlık-Sen hastane önünde yaptığı basın açıklamasından sonra;Memur-Senil temsilcisi ve Bağlı sendikaların Şube başkanları, Samsun Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde görevli Göğüs Cerrahisi Op. Dr. Kamil Furtun’un görevi başında öldürülmesi sebebiyle Göğüs Hastalıkları hastane yönetimini ziyaret ederek Başsağlığı dileklerinde bulundu ve olayı kınadılar.

“SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ”

Yapılan Ziyarette Memur-Sen Samsun İl temsilcisi Nejdet Güneysu "Samsun Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde görev yapan Göğüs Cerrahisi Uzmanı Dr. Kamil Furtun hastanede uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmiştir. Yüreklerimiz dağlayan, sağlık camiasını olarak bizleri derinden yaralayan bu vahşice saldırıyı yapanlar şiddetle lanetleniyoruz. En ağır cezaya çarptırılmaları gerektiğini buradan haykırıyoruz. Yapılan Bu menfur saldırı şiddetin toplumumuzu ne denli etkisi altına aldığını bir kez daha gözler önüne sermiştir. Sağlık çalışanlarımızı mesaisini güven içinde bitirip, evine, ailesine çocuklarına kavuşmasını sağlamak devletin sorumluluğu altındadır. Sağlık kurumlarımızda hastalarımızın canı nasıl hekimlerimize, sağlık çalışanlarına emanetse, sağlık çalışanlarının canı da devletimize emanettir. " diye konuştu.

Güneysu, açıklamalarına şöyle devam etti:

"Yapılan bu Bu acı olay bir kez daha ortaya çıkarmıştır ki, güvenlik hastanelerimizin en önemli sorunlarından biridir. Güvenlik konusunda her türlü  imkanlar seferber edilmeli, hiçbir sağlık çalışanımızın burnunun dahi kanamasına fırsat vermeyecek önlemler hayata geçirilmelidir."  Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.