MEDİCAL PARK LÖSAM İÇİN KERMES DÜZENLEDİ

MEDİCAL PARK  LÖSAM İÇİN KERMES DÜZENLEDİ
Medical Park Samsun Hastanesi çalışanları, Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği (LÖSAM) yararına kermes düzenledi.

Medical Park Samsun Hastanesi çalışanlarının başlatmış olduğu “Medical Park Samsun Hastanesi LÖSAM için örgü örüyor” projesinde toplanmış olan örgüler düzenlenen kermes ile satışa sunuldu. Kermeste elde edilen gelir LÖSAM’a teslim edilerek Lösemili çocuklar ve ailelerinin ihtiyaçları için kullanılacak.

Kermesin açılışına katılan LÖSAM Başkanı Prof. Dr. Davut Albayrak “Çeşitli etkinlikler yaparak lösemi hastalarına ve ailelerine destek veriyoruz. Medical Park Samsun Hastanesi çalışanları güzel bir proje hazırlayarak lösemili çocuklarımıza destek oldu. Projede ve kermeste emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan “Projeyi hastane çalışanları ile başlatmamıza rağmen hastanemize gelen hasta ve hasta yakınlarının da katılmaları bizleri daha çok mutlu etti. Medical Park Samsun Hastanesi çalışanları yaptığı bu proje ile farkındalık yaratmıştır. Projemiz için örgü örenlere ve kermeste örgülerden satın alarak lösemili çocuklara destek veren herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Medical Park Samsun Hastanesi Çocuk Kemik İliği Nakil Ünitesi Direktörü, Çocuk Hematoloji Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Emel Özyürek “Üyesi olduğum LÖSAM lösemi hastalarına ve ailelerine her zaman maddi, manevi destek olmuştur. Sivil toplum örgütlerinin ve kurumlarında, tedavisi uzun olan ve emek isteyen lösemili hastalara ve ailelerine destek vermesi, özellikle Medical Park Samsun Hastanesi çalışanlarının da yaptığı bu proje ile destek sağlaması beni daha çok mutlu etmiştir.” şeklinde ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.