MATHIAS COUREUR: HEDEFİM SÜPER LİG

MATHIAS COUREUR: HEDEFİM SÜPER LİG
Yılport Samsunspor'a devre arasında katılan Mathias Coureur, merak edilen soruları yanıtladı. Coureur, "Kesinlikle çok net bir hedefim var. O da Süper Lige çıkabilmek. Bunu sadece kulübün değil tüm şehri istediğini düşünüyorum" dedi.

Samsunspor’dan transfer teklifi alınca gurur duyduğunu belirten Coureur, "Samsunspor gibi büyük bir kulüpten teklif almış olmak, Samsunspor gibi büyük bir kulübün benimle ilgilenmiş olması beni çok mutlu etti. Kendimle gurur duydum. Kevin Boli’yi aradım. Çünkü kendisiyle daha önceden tanışmışlığım vardı. Burada çok güzel bir proje olduğunu ve kesinlikle imza atmam gerektiğini söyledi. Kariyerimde çok güzel anlara ve güzel işler başarabileceğimi söyledi. Bu sebepten dolayı düşünmeden imza atmam gerektiğini söyledi. Bende tam olarak bunu yaptım ve vermiş olduğum karardan çok mutluyum" dedi.

ss1-5501.jpg

"HEPİMİZİN HEDEFİ AYNI"
Takım arkadaşlarının hepsine teşekkür eden deneyimli oyuncu, "Buraya geldiğim ilk günden beri bana çok iyi davrandılar. Genel menajerimiz olsun, teknik direktörümüz olsun, tercümanımız olsun, kulüpteki tüm çalışanlar olsun hepsine ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bana karşı davranışları benim buraya adaptasyonumu çok kolaylaştırdı. Ayrıca Fransızca konuşan oyuncular olduğu için de buraya adaptasyonumu ayrıca kolaylaştırdı. Umarım ben de diğer insanlarla konuşabilmek için biraz daha Türkçe öğrenip çok daha iletişim içerisinde olabilirim. Hepimizin aynı hedef doğrultusunda olduğumuzu düşünüyorum ve bu da çok güzel bir şey" diye konuştu.

manset-1-055.jpg

"ÖNEMLİ OLAN SÜPER LİG'E ÇIKABİLMEK"
"Kesinlikle çok net bir hedefim var" diyen Coureur, "Hedefim Süper Lige çıkabilmek. Bunu sadece kulübün değil tüm şehri istediğini düşünüyorum. Benim bir gol hedefim yok ama bana verilen tüm zamanlarda ve bana verilen tüm şansları değerlendirerek takımıma maksimum düzeyde yardımcı olmak istiyorum. İnşallah çok fazla gol atma fırsatım olur ama önemli olan Süper Lige çıkabilmek. Kariyer hedefim olarak da Samsunspor’da birkaç yıl daha oynayıp Süper Lig’de Samsunspor için savaşmak ve Avrupa kupaları için oynamak isterim" dedi.

manset-3-032.jpg

"SÖZ VERİYORUM"
Kırmızı-beyazlı taraftarlara teşekkür eden Coureur, "Öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Beni desteklediklerini hissediyorum. Tesislerimize gelip Bandırmaspor maçı öncesi bizi desteklemişlerdi. Bu çok güzel bir duyguydu ve umarım onları stadyumda aynı şekilde görme fırsatım olur. Şahsım olarak ben de onlara bir söz veriyorum. Her zaman oynamış olduğumuz bütün maçlarda yüzde 100’ümü verip takıma yardımcı olup, Süper Lige çıkışında elimden geleni yapacağım. Umarım ligin sonunda hedefimize ulaşır ki bunu gerçekten çok istiyorum. Şehrin merkezinde bu kutlamaları yapıp, taraftarımızla buluşma fırsatımız olur ve Süper Lige çıkışımızı kutlarız. Umarım burada uzun yıllar birlikte oluruz. Çünkü burada kendimi çok iyi hissediyorum" şeklinde konuştu.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.