Markus Gisdol kolları sıvadı

Markus Gisdol kolları sıvadı
Yılport Samsunspor, hafta içinde oynayacağı Konyaspor maçı hazırlıkları için vites yükseltecek. Kritik haftayı kayıpsız geçmek isteyen kırmızı-beyazlılarda taktiksel çalışmalara ağırlık verilecek.

Yılport Samsunspor'da TFF'nin kararına göre hafta içinde oynanacak olan kritik Konyaspor karşılaşması için kollar sıvanıyor. Kırmızı-beyazlı ekip, takımın genel performansını artırmak ve özellikle hücum ve defans alanlarında daha etkili olabilmek adına taktiksel çalışmalara ağırlık verecek.

sam-5999.jpg

Yoğun çalışmalar
Alman Teknik direktör Markus Gisdol yönetimindeki Yılport Samsunspor, Konyaspor maçı öncesinde yoğun bir hazırlık dönemine girdi. Takımın antrenman programında özellikle taktik çalışmalara önem verilirken oyuncular, rakip kaleye daha etkili ve kontrollü ataklar yapabilmek için topa hakimiyetlerini artırmaya yönelik taktiksel çalışmalara tabi tutulacak.

sam-6050.jpg

Üst üste alınan Adana Demirspor ve Kasımpaşa galibiyetleri sonrası moral bulan kırmızı-beyazlılarda oyuncularının rehavete kapılmasını istemeyen Gisdol, takımını taktiksel çalışmaların yanında mental olarak da hazırlayacak.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.