Marius eski formunu hedefliyor

Marius eski formunu hedefliyor
Yılport Samsunspor'da forvet oyuncusu Marius'un milli takımdaki performansı Samsunspor taraftarının beklentisini arttırdı.

Çad milli takımında forma giyen Samsunsporlu forvet oyuncusu Marius, milli takımdaki performansı ile adından söz ettiriyor. Yılport Samsunspor'da ise inişli çıkışlı bir performans sergileyen futbolcunun, kısa zamanda eski formuna dönmesi hedefleniyor.

Futbolcunun attığı golü sosyal medya hesabında paylaşması ile Samsunspor taraftarları, oyuncunun takımlarında istenilen performansı veremediğini belirterek, milli aranın ardından nasıl bir performans sergileyeceğini merak etti.

Ayrıca Yılport Samsunspor, lige verilen milli maç arasında 4 günlük izinin ardından Beşiktaş maçının hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla başladı. Milli takımlarına gitmeyen oyuncular, akademide yer alan futbolcularla birlikte Nuri Asan Tesisleri'nde çalışıyor.

Yalnızca 1 gol attı
Yılport Samsunspor'da forvet oyuncusu Marius'un milli takımdaki performansı ise Samsunspor taraftarının beklentisini arttırdı. Çünkü sezon başında kadroya katılan Çadlı futbolcu, şimdiye kadar beklentileri bütünüyle karşılayamadı. 25 yaşındaki oyuncunun, milli maç arasının ardından eski formuna dönmesi planlanıyor.

Teknik direktör Markus Gisdol, Marius'u takıma dahil etmek istiyor. Çadlı futbolcu bu sezon ligde 8 maçta süre buldu.

Yalnızca ligdeki Kayserispor maçında 1 gol bulan Marius, toplamda 481 dakika forma giydi. Milli maç arasının ardından 25 yaşındaki oyuncunun daha çok süre bulacağı düşünülüyor. Baş mevkisi santrafor olan Marius, Belçika'nın RFC Seraing takımından bedelsiz olarak transfer edilmişti.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.