Ladik İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi gerçekleştirildi

Ladik İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi gerçekleştirildi
AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş partisinin Ladik İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi'nde konuştu. Başkan Köktaş...

"AK Parti ülkemizin; büyümesini, gelişmesini, ilerlemesini, sıçramasını ve dünya devletleri arasında en saygın yere ulaşmasını milletimizin iradesi ve desteği ile gerçekleştirmiştir." dedi.

Ladik İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından kongre başkanlık divanın seçimi yapıldı. Divana, AK Parti Samsun İl Sekreteri İlhan Kara, İl Kadın Kolları Başkanı Nurhan Yapıcı Özel ve İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe seçildi.

Gündemin okunmasının ardından misafirlerin tanıtımı ve protokol konuşmaları gerçekleştirildi. Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan, ilçe de yaptıkları faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı ve 23. Dönem Samsun Milletvekili Fatih Öztürk'te selamlama konuşması yaparak, Ladik İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi'nin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ise, "Siyasi hayatında 14 yılı tamamlamak üzere olan, yine iktidarında 12 yılını geride bırakmış, milletin partisi AK Parti'nin 5. Olağan kongresini gerçekleştiriyoruz. İlk günkü heyecanımızla, ilk günkü yola çıkış anlayışımızla, ilk günkü birlik ve beraberliğimizle 9 seçimi geride bıraktık. Geçirmiş olduğumuz her seçimde oyumuzu arttırarak milletimizden aldığımız güç ve destek ile moralimizi yükselterek çok başarılı işlere hamd olsun birlikte imza attık.
AK Parti ülkemizin; büyümesini, gelişmesini, ilerlemesini, sıçramasını ve Dünya Devletleri arasında en saygın yere ulaşmasını milletimizin iradesi ve desteği ile gerçekleştirmiştir.
Bu irade ve desteği 30 Mart Yerel Seçimlerinde ve 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde en güzel bir şekilde bir kez daha gördük.
Teşkilatımızın değerli üyeleri; AK Parti milletimizin ve medeniyetimizin değerleriyle bütünleşerek, öncü ve Lider Türkiye sevdasıyla, siyasal ve toplumsal normalleşmeyi hedefleyerek, tam demokrasiye ulaşmak için önemli mesafeler kat etmiştir.
AK Parti iktidarının en büyük devrimi milli idare devrimidir. Çünkü AK Parti milletin içinden çıkmıştır.
Ayvacık ve Bafra'nın ardından bugün Ladik İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongremizi gerçekleştiriyoruz. İnşallah Kasım ayı içinde ilçe kongrelerimizi tamamlamış olacağız. Şenlik havasında geçen kongrelerimiz partimizin felsefesini, misyonunu ve vizyonunu en üst seviyede yansıtan en güzel günlerdir.
Partimizin ülkemize kazandırdığı siyasi olgunluk içinde gerçekleştireceğimiz kongrelerimizin siyasi hayatımıza, ilçelerimize, ilimize, ülkemize, partimize ve değerli dava arkadaşlarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. " dedi.

Konuşmaların ardından yönetim kurulu faaliyet ve gelir-gider hesap raporlarının okunmasının ardından raporlar ayrı ayrı oylandı.
Yönetim kurulunun ibrası ve tanıtımın ardından AK Parti Genel Merkezi tarafından belirlenen isim olan mevcut başkan Fikret Baştan'la tek liste halinde seçime gidildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.